Nieuwe trailer toont indrukwekkende voortgang Skyblivion

Tweeënhalf jaar geleden berichtten we al over Skyblivion. Dit initiatief van de modders-gemeenschap TESRenewal poogt de volledige wereld van Oblivion over te hevelen naar Skyrim. De makers van Skyblivion hebben sindsdien niet stilgezeten en dat is duidelijk te zien in de meest recente trailer.

De vier minuten durende video toont prachtige beelden uit Cyrodiil, dat voor Skyblivion van een flinke grafische update is voorzien. TESRenewal is van plan om Oblivion uiteindelijk in zijn volledigheid over te zetten naar Skyrim, inclusief alle content die toegevoegd werd via DLC. Ondersteuning voor de Skyrim Special Edition staat tevens op de planning.

Tegelijkertijd is dezelfde modders-gemeenschap druk bezig met Skywind, een mod die Morrowind introduceert in Skyrim. Meer informatie over deze projecten vind je op de officiële TESRenewal-website.

 1.   
  Amaraldane's avatar

  Het ziet er al verdomd goed uit. Ik had nooit echt veel vertrouwen in Skywind en Skyblivion, maar misschien moet ik ze toch een kans geven.

 2.   
  rude1980's avatar

  test…

 3.   
  Mjolnir's avatar

  Ik wil dit graag terug zijn, maar om toch de rouwdouwer uit te hangen: dit lijkt wel erg, erg sterk op de originele oblivion engine, niet die van skyrim