Man bouwt real-life AT-ACT | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Sommige vaders bouwen een stoeltje voor hun kind, andere een complete AT-ACT. Colin Furze werkte wekenlang aan een real life-versie van dit voertuig en het resultaat is verbluffend. Check zijn YouTube-kanaal voor een reeks “making of”-video’s!

Deze Lunchtip werd ingestuurd door TheNerdNL!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Retro Nintendo training video

Eet smakelijk!

 1.   
  tijn80's avatar

  Ik besef dat dit een extreem vette boomhut is, maar om hem voor de 2e keer deze week als lunchtip te hebben lijkt me overdreven 😉

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Dubbele upload, maar leuke boomhut. 3 reeten

 3.   
  mheiden21's avatar

  Alweer?