Ontbrekende maps en nieuwe modi komen al snel naar Modern Warfare Remastered

Hoewel het begin vorige maand verschenen Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered een uitstekende heruitgave van de Call of Duty-klassieker bleek, was de game nog niet compleet. Een gedeelte van de multiplayermaps ontbrak namelijk nog, maar daar komt binnenkort verandering in. Activision laat namelijk weten dat volgende week, op dinsdag 13 december, de ontbrekende zes maps worden toegevoegd.

Het gaat hier om Bloc, Countdown, Pipeline, Showdown, Strike en Wet Work. Daar blijft het echter niet bij, want er komen ook twee nieuwe gamemodi naar Modern Warfare Remastered; Hardpoint en Gun Game. Hoewel deze modi niet in het origineel zaten, zijn ze inmiddels niet meer weg te denken in de Call of Duty-games.

Tot slot brengt Activision nog één leuk extraatje naar Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered. Vanaf 20 december zal er tijdens de feestdagen namelijk een speciale playlist zijn waarin je 24/7 de klassieker Winter Crash kunt spelen.

  1.   
    Throbert's avatar

    Voor het eerst een goede update in CoD

  2.   
    Bosnegert's avatar

    bring back mw2 360 noscope trickshots

  3.   
    Downzilla's avatar

    Throbert schreef, "Voor het eerst een goede update in CoD"

    Laatste keer dat ik checkte was deze update er 9 jaar geleden ook al

  4.   
    Throbert's avatar

    Nee Hardpoint en Gun Game bestonden 9 jaar geleden nog niet

  5.   
    Leon 2.0's avatar

    Wel tof dat ze ook nieuwe modi toevoegen. Goede reden om MW:R weer op te pakken. Hopelijk voegen ze de DLC-maps ook nog toe. Zou Chinatown echt graag weer spelen. 🙂

  6.   
    PaNNa's avatar

    Hardpoint is wel tof, maar gun game… is een slechte variant van FFA voor mij