Grijp nu je gratis Mythische Pokémon

De twee mooiste dingen in het leven van gamers zijn gratis spul en Pokémon. En het wil nu net het geval zijn dat je twee gratis Pokémon kan inladen!

Bezitters van de recent verschenen Pokemon Sun & Moon kunnen aan de slag met Magearna. Deze Pokémon is te verkrijgen wanneer je het hoofdverhaal van het spel hebt uitgespeeld. Heb je de verhaallijn afgerond, dan open je de in-game QR-scanner en scan je de code onderaan deze pagina. Ga daarna naar Hua’oli City en praat met de deliveryman in de Antiquities of the Ages, en hij geeft je Magearna. Doe echter rustig aan, de QR-code blijft voor altijd geldig.

De andere gratis Pokémon kent wel een tijdsbeperking, en is voor spelers van Pokémon X/Y en Alpha Sapphire/Omega Ruby. Daar kan je Meloetta gratis inladen. De gratis wezentjes zijn onderdeel van de twintigste verjaardag van de serie, waarbij elke maand gratis Mythische Pokémon werden weggegeven.

Om je gratis Maloetta te verkrijgen hoef je geen rare trucs uit te halen: het enige wat je moet doen is Recieve Gift selectere in het hoofdmenu, het via internet verkrijgen, en je level 100 Meloetta ophalen bij een in-game Pokecenter. Een uitgebreidere instructie hoe Meloetta te verkrijgen vindt je op de jubileumsite van Pokémon.

  1.   
    djonnieboy97's avatar

    sinds vrijdag heb ik sun en echt weer compleet verslaafd heb er al bijna 24 uur in zitten maar ben volgens mij nog niet eens op de helft van het verhaal dus magerna moet even wachten 😛

  2.   
    Thomsnov's avatar

    OH OH GIVE-AWAY ALERT

  3.   
    ronineter's avatar

    En je kan ook nog op games waar je van het jaar geen Arcues hebt ontvangen met de code ARCEUS2016 er nog een verkrijgen.

  4.   
    madda's avatar

    is dit de QR code voor europa?? gister was de europese code nog niet online helaas 🙁

  5.   
    Leukste's avatar

    Bedankt Lennart! Heb de maandelijkse vermeldingen maar laten varen aangezien er op het forum nauwelijks mensen naar keken.

  6.   
    LennartvA's avatar

    Leukste schreef, "Bedankt Lennart! Heb de maandelijkse vermeldingen maar laten varen aangezien er op het forum nauwelijks mensen naar keken."

    Wel zonde dat ik er pas in de laatste maand achter kwam.. Was inderdaad wel erg tof geweest om het elk maand te vermelden op de site!

    Moet denk ik vaker op het forum komen dan.. 😳