Je microfoon open laten is horror voor NPC’s | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De mannen en vrouwen van Viva La Dirt League hebben het tweede seizoen van Epic NPC Man gelanceerd! In de serie omtrent de vergeten held zien we wat zo’n personage eigenijk allemaal meemaakt, en dat levert vrij absurde situaties op.

Zo ook in dit geval, waar onze unsung hero te maken krijgt met een speler die zijn microfoon per abuis open heeft laten staan. Let op: lichtjes NSFW door de geluiden, uiteraard.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Rondbewegen in Titanfall 2 voor gevorderden

Eet smakelijk!

  1.   
    mheiden21's avatar

    hahaha geweldig

  2.   
    Mattiees's avatar

    ja, deze derde reeks is echt weer geniaal in elkaar gezet. Fire is ook hilarisch.