Rondbewegen in Titanfall 2 voor gevorderden | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wij van GamersNET waren al niet vies van een aantal potjes Titanfall 2, maar zo bont hebben we het nog nooit gemaakt. Redditor Mike-MI7 capt vlaggen op een tempo waar menig speler nog iets van kan leren. In slechts 7.3 seconden is hij waar hij moet zijn, maar dan wel door het hele bewegingssysteem van Titanfall 2 tot het uiterste te trekken:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Live action Bambi

Eet smakelijk!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren