Daniel en Peter over de Game Awards! | GamersNET RADIO #341


Welkom bij het warme bad dat GN Radio heet! Iedere week bespreken wij het laatste nieuws en discussiëren over het reilen en zeilen in de game industrie. Vandaag bespreken we natuurlijk de winnaars en de verliezer van de Game Awards, maar natuurlijk is er nog meer gebeurd!

Wat dacht je van het nieuws dat Telltale met een Guardians of the Galaxy-game komt, de verkoopsuccessen van Final Fantasy 15 of de nieuwe trailer van Prey en de eerste gameplay van Mass Effect Andromeda

[radio]Luister hier naar Aflevering #341 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot twee weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

  1.   
    Thomsnov's avatar

    jammer genoeg kon ik d’r niet bij szijn maar heb hem wel terug geluisterd 😉