Kijk hier LIVE naar The Game Awards 2016

Vannacht is het weer zover, dan worden The Game Awards 2016 uitgereikt. Tijdens dit evenement worden er echter niet alleen awards uitgereikt, maar is er meer. Traditiegetrouw worden er namelijk ook nieuwe games onthuld tijdens The Game Awards en worden er nieuwe beelden getoond van al aangekondigde titels. Zo liet Nintendo eerder deze week al weten dat het meer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild zal laten zijn tijdens The Game Awards, terwijl bijvoorbeeld ook Mass Effect: Andromeda zijn opwachting zal maken.

Natuurlijk kan je The Game Awards 2016 via GamersNET volgen en kan je met medebezoekers chatten in onze Twitch-chat. Hiervoor zal je echter wel flink wat nachtrust op moeten offeren (of je wekker moeten zetten) want The Game Awards 2016 gaat om 03.00 uur Nederlandse tijd officieel van start. Als je toch van plan bent om mee te kijken, dan is het het overwegen waard om alvast wat eerder in te stemmen. De coverage van The Game Awards 2016 moet namelijk rond 02.30 uur van start gaan.

Moet je morgenochtend weer vroeg opstaan en kan je The Game Awards 2016 niet live volgen? Niet getreurd, want de GamersNET-redactie helpt je uit de brand. Morgenochtend kan je het nieuws en de trailers van The Game Awards 2016 natuurlijk gewoon op GamersNET checken.

 1.   
  Mark89NL's avatar

  Te laat

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Weet niet of ik ga kijken, vind slapen eigenlijk ook wel chill

 3.   
  WoKingNL's avatar

  Ik hoop dat er iemand gek genoeg is om mee te kijken met jullie 😛

 4.   
  Sixty's avatar

  op het moment ben ik me eigen wakker aan het hoesten dus ik zit misschien in chat als ik mezelf wakker hou door het hoesten.

 5.   
  mheiden21's avatar

  Ik zie GN niet live op twitch, dus kijk nu maar via de xbox event player 😳