Nieuwste Pokémon-game uitgespeeld met enkel Magikarp

Waar sommige mensen bezig zijn met wetenschappelijke doorbraken, houden sommigen het liever bij een potje gamen. Wat Pokémon-fan Nakano echter deed, is geen potje gamen meer te noemen. De beste man stuurde namelijk een tweet de wereld in waarin hij zei Pokémon Sun uitgespeeld te hebben met enkel Magikarp. Juist, die vis die niks kan.

Om het geheel nog moeilijker te maken, gaf hij zijn trouwe Magikarp een Everstone, waardoor deze niet kon evolueren in een Gyarados. In gevechten gebruikte hij louter Flail, een bleef hij zijn visje met potions in leven houden. Dit hield hij vol tot de PP van zijn tegenstander op was, en dus niet meer aan kon vallen en de Struggle moest gebruiken, die de gebruiker zelf ook schade toebrengt.

Benauwd werd het wel tegen Ghost-type Pokémon, aangezien deze bestand zijn tegen Flail. In deze gevallen gebruikte de geschubde held de combinatie van Struggle en potions.

Een geweldige prestatie, of een nutteloos tijdverdrijf? Wat denken jullie er van? En gaan jullie zelf ook een poging wagen om de nieuwe Pokémon uit te spelen met louter Metapot? Laat het ons weten!

  1.   
    Throbert's avatar

    Alleen Japanners kunnen dit

  2.   
    Dr_Oetlul's avatar

    Held

  3.   
    mattioza's avatar

    Bij de oude gameboyspellen zou het geen waar geweest zijn (buiten het feit dat je daar al meteen een begin-pokémon kreeg). 😀

  4.   
    Jeroenb24's avatar

    Hoe kom je op zo iets geniaal.

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Zo zie je maar hoe erg dit spel veranderd is vanaf dit deel, bij de vorige delen had dit niet gelukt door gyms enzo.

  6.   
    Beukaapje's avatar

    het is super tof om een moeilijke battle te winnen doordat je tegenstander uiteindelijk zichzelf dood met strugle. Heb dit zelf bij het pony-mens ervaren. Om te bedenken dat je dan de gehele game op die manier uitspeelt. damn…

    Echter zie ik wel een bezwaar puntje. Het begin kan namelijk niet met een magikarp :p