PlayStation Plus-games van december 2016 zijn o.a. Invisible Inc. en VVVVVV

Morgen gaat de decembermaand van start en uiteraard staat deze laatste maand van het jaar in het teken van interklaas, Kerst en de jaarwisseling. Het betekent echter ook dat er weer een reeks nieuwe PlayStation Plus-games aankomen, al weet Sony dit keer niet echt te verrassen.

Eerder deze week lekte de PlayStation Plus-games voor de PlayStation 4 namelijk al uit en nu blijkt dit gerucht ook daadwerkelijk juist te zijn. Dit betekent dat PlayStation 4-eigenaren met een Plus-abonnement in december gratis aan de slag kunnen met de strategiegame Invisible Inc. en de actie-RPG Stories: The Path of Destinies.

Daarnaast wordt er door PlayStation 4-eigenaren ook flink geprofiteerd van het Cross-Buy-principe. De PlayStation 3-titels Hyper Void en Tiny Troopers Join Ops kunnen namelijk ook op zowel de PlayStation 4 als de Vita gespeeld worden. Daar blijft het echter niet bij, want de Vita-titel Color Guardians kan eveneens ook op de PS4 gecheckt worden. Tot slot kunnen PlayStation Vita-eigenaren hun catalogus ook uitbreiden met de indieklassieker VVVVVV.

De PlayStation Plus-games van december zijn vanaf volgende week dinsdag, 6 december, te downloaden. Tot die tijd kun je nog de PlayStation Plus-games van november aan je bibliotheek toevoegen.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Tja, ik begin inmiddels toch echt 50 euro per jaar hier te veel voor.

 2.   
  King of Heroes's avatar

  Meh. Of het nu goede games zijn of niet, het maakt me toch niet uit. Ik heb mijn handen meer dan vol met FFXV en Pokemon.

 3.   
  mattioza's avatar

  Ach er zitten op zich wel enkele leuke kleine titels bij, dat ik komende maand(en) eens ga oppakken. Voorlopig nog iets te druk met de aangekochte games. 😀