Echte mannen met baarden maken Genji’s zwaard uit Overwatch na | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De dames en heren van Man At Arms, wie kent ze niet? Deze ruige koppen krijgen het voor elkaar om allerhande niet bestaande wapens tóch na te maken in het echt, met bizar mooie resultaten.

En ja, deze week was het dan zo ver. Genji’s ‘Dragonblade’ uit Overwatch werd dan eindelijk ook voorzien van een fysieke kopie. Met lichtjes en Samurai-waardige scherpheid en al. Onderstaande video toont hoe deze mannen met baarden het zwaard smeden:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Wanneer de dubbele sprong fout gaat

Eet smakelijk!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Ik ben echt geen overwatch fan, Maar dit vind ik dan wel weer erg gaaf 😀

  Die filmpjes waar mensen dingen maken/namaken zijn sws wel altijd mooi. En als je ziet wat sommige mensen allemaal kunnen. Dammmm zwaar respect voor…

  Zelfde als die collinfurze gast op YT. hij heeft ook gamegerelateerde dingen gemaakt. Van wolverine klauwen tot de tuktuk van farcry. echt gaaf 😀

 2.   
  3333/3333's avatar

  Genji’s zwaard lijkt bizar veel op Zenyatta’s Orb. 😉

 3.   
  mheiden21's avatar

  Ik denk dat je deze bedoelde https://youtu.be/IF6iBVGKREo . Neemt niet weg dat de orbs ook cool zijn.

 4.   
  Tom's avatar

  Woeps, foutje van mij. Ik geilde iets te hard op een gerelateerde video. Heb ’t even aangepast!