Aankondiging The Last of Us 2 lijkt dichterbij dan we denken

Toen Naughty Dog zich een keer versprak, was wel duidelijk dat The Last of Us 2 in ontwikkeling is bij bedrijf. Ook al zwijgt de developer er volledig over, de geruchten worden steeds sterker dat het vervolg op The Last of Us eraan zit te komen, maar wanneer? Na veel online multiplayer content voor Uncharted 4: A Thief’s End en de mogelijk aankomende singleplayer DLC, moet er namelijk ook een nieuwe game komen.

Op NeoGAF is gebruiker Shinobi602 nu aan het delen geslagen en meldt dat de aankondiging van The Last of Us 2 misschien wel dichterbij is dan we denken of hopen. Het wordt hiermee aannemelijk dat Naughty Dog en Sony deze sequel tonen op PlayStation Experience of The Game Awards, die allebei deze week zijn.

Shinobi602 heeft het wel vaker aan het rechte eind gehad omtrent informatie, zoals deels de E3-line-up van Bethesda, de aankondiging van de nieuwe Battlefield, de setting van de nieuwe God of War en details rondom firmware 4.00. Laten we hopen dat hij nu ook gelijk heeft.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Nah ik weet het net niet zo. Als ik het nieuws lees terwijl ik naar dat verdacht geniepige linkse plaatje kijk voel ik me getrolled om dan hyped te raken. 😛

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  zou wel erg mooi en welkom zijn…

 3.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Sommige goede games hebben geen sequel nodig. Dat vind ik van The Last of Us.

 4.   
  Throbert's avatar

  Normaal ben ik tegen sequels omdat daarmee het uitmelken begint, maar dit is Naughty Dog en doen dat soort dingen niet

 5.   
  Pim Huberts's avatar

  Throbert schreef, "Normaal ben ik tegen sequels omdat daarmee het uitmelken begint, maar dit is Naughty Dog en doen dat soort dingen niet"

  Jup helemaal mee eens kijk maar naar Uncharted. Het einde (deel 4) is naar mijn mening het beste daarna 3 dan 2 en dan 1 maar des al niet te mis zijn alle delen fantastisch maar als je dat uitmelken noemt weet ik t ook niet meer dus ben gehyped ookal moet ik the last of us nog steeds n keer oppakken maar vind het eerlijk gezegd te duur dus weet niet of ik moet wachten of hij in de sale is of… wat zou ik doen?

 6.   
  mattioza's avatar

  Eind 2017 zou ook mooi zijn, goed 4 jaar na het vorige (origineel) deel.

  Misschien als ‘special guest’ een teaser trailer op de playstation experience?

 7.   
  Weeman86's avatar

  Wauw! Als die er aan komt zou ik dat wel heel vet vinden! Ik vond The last of us echt geweldig, de gameplay maar vooral het verhaal waren zo sterk! Ik hoop dat ze datzelfde niveau weten te halen.

 8.   
  Papachico's avatar

  Pim Huberts schreef, "

  ”Throbert” schreef, "Normaal ben ik tegen sequels omdat daarmee het uitmelken begint, maar dit is Naughty Dog en doen dat soort dingen niet"

  Jup helemaal mee eens kijk maar naar Uncharted. Het einde (deel 4) is naar mijn mening het beste daarna 3 dan 2 en dan 1 maar des al niet te mis zijn alle delen fantastisch maar als je dat uitmelken noemt weet ik t ook niet meer dus ben gehyped ookal moet ik the last of us nog steeds n keer oppakken maar vind het eerlijk gezegd te duur dus weet niet of ik moet wachten of hij in de sale is of… wat zou ik doen?"

  Bij gamemania is hij 30 euro tweedehands. Het is een heel goed spel en misschien vind ik het ook wel het mooiste verhaal van alle games die ik tot nu toe heb gespeeld. Het raakte me echt ontzettend. Ook ik ben niet zo’n fan van sequals, hoewel ik moet zeggen dat sommige games beter worden met een sequal. Nu praten wij over NG en daar heb ik alle vertrouwen in!

 9.   
  mmx's avatar

  Als deze er komt hoop ik dat hij net zo goed is als de eerste 🙂