Moddervet: maak je eigen Pokébal-cake | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Ben je in de ban van Pokémon: Sun & Moon of Pokémon Go en heb je binnenkort nog iets te vieren? Wees eens origineel en bak je eigen Pokébal-taart. Yolanda van How To Cake It leert het je in een (enigszins cringeworthy) videoverslag.


Het resultaat mag er zeker wezen, al lijkt het er zeker op dat dit geen portie voor een eenling of een kleine groep is. Met dit baksel kun je gegarandeerd een kudde Snorlax van een week aan calorieën voorzien. Maar doe vooral je ding; wij oordelen niet.

Stap voor stap zien hoe je zelf een dergelijke fondantcake in elkaar kunt kliederen? Kijk dan onderstaande How To Cake It video:

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Brute Majora’s Mask CGI-animatie

Eet smakelijk!

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Leuk als je goed bent in cake bakken maar als je zoals mij bakt dan komt het niet goed maar hij ziet er wel sick uit!

 2.   
  3333/3333's avatar

  Zo’n bal is ook meteen de perfecte vorm om te lanceren met de iconische cake slingshot uit het Portal 2 exemplaar van Leon. 😉

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Weer eens iets anders dan zo’n versnelde kookvideo op facebook waarin ze overal kaas op pleuren.