GTA: Vice City Remastered | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Gamers smeken al jaren om een remaster van GTA: Vice City. Zolang Rockstar die gebeden niet verhoort, zullen de fans dus zelf de handen uit de mouwen moeten steken. Dat resulteert soms in bizar vette reacties, zoals je kunt zien in onderstaande video.

Deze Lunchtip werd ingestuurd door Game’s Hunter!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Retro Nintendo training video

Eet smakelijk!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  ALLES van gta is vet. 😀

  Ik ben GTA fanboy vanaf het eerste moment, Heb het altijd enorm gaaf gevonden. En altijd bij mij DE game geweest die ik het meeste speel. Iets wat mij nooit verveeld.

  Ik kan ook niet wachten op een nieuwe GTA, Maar dat zal nog wel een paar jaartjes duren denk ik. Vooral gezien ze nu nog steeds met nieuwe dingen komen. [IMO ook de enigste game die ZO LANG met nieuwe content BLIJFT komen]

  En gezien nu bekend is dat RDR2 komt Zal gta dan daarna nog wel 2a3 jaar daarna komen ???