Tom en Peter over Black Friday en nog veel meer | GamersNET RADIO #340


Iedere week bespreken wij het laatste nieuws en praten we jullie bij in GN Radio! Deze week was de opnamedag op Black Friday en dat zal dan ook even besproken worden.

Peter vraagt zich daarnaast hardop af waarom Tom eigenlijk niet naar Mars gaat! Ook zijn er geruchten rond de releasedatum van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, de toevoeging van Steam Workshop in Rocket League en belachelijke excuses van Microsoft

Hans Otjes zingt en we hebben discussie met een aantal luisteraars!

[radio]Luister hier naar Aflevering #340 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot twee weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren