Amerikaan ontwikkelt gigantische NES-controller van ruim 500 dollar

De Nintendo Classic Mini is momenteel overal uitverkocht en gaat op Marktplaats voor belachelijke prijzen over de toonbank. Zit je momenteel met smart te wachten op dit apparaat en heb je in de tussentijd dringend behoefte aan een dosis nostalgie, dan komt Ultimate Customs met de perfecte oplossing.

Deze Amerikaanse designer ontwikkelde een gigantische NES-controller, die ook nog eens perfect werkt. Dankzij de ingebouwde console kun je jouw gamecartridges rechtstreeks in de controller stoppen, om vervolgens direct te beginnen met gamen. De gadget is voor 556 dollar over de toonbank gegaan op eBay en te zien in onderstaande video.

  1.   
    RemcoS81's avatar

    Wel jammer de helft van de games van de gekozen ingestoken cartridge al niet speelbaar is… 🙄

  2.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    “#gamingmemes”

  3.   
    Tom's avatar

    Persoonlijk kan ik dit soort social media accounts amper uitstaan. Het gros van de posts bestaat uit creaties van derden die zonder bronvermelding (maar mét honderd hashtags) doorgeplaatst worden voor een boel goedkope likes.

    Vraag me oprecht af waarom mensen dat doen. Wat is het verdienmodel achter bijvoorbeeld een Instagram als deze?

  4.   
    mmx's avatar

    hahaha TEXAS STYLE big bigger 🙂

  5.   
    Thomsnov's avatar

    Ik denk gewoon dat ze opgewonden raken van instagram likes. En dat je zo tegen je klasgenootjes kan zeggen KIJK IK HEB 1 MILJOEN FOLLOWERS. Maar het trieste is nog dat de followers het geen reet boeit o het nou een oude vent van 80 met 3 onderkinnen is of dat het nou doutze kroes is. Maar de beheerder van het account denkt dat HIJ beroemd is.

  6.   
    Downzilla's avatar

    Instagram accounts krijgen geld van merken of bedrijven om hun spullen of iets dergelijks in de foto te verwerken. Ik weet dit want ik ben zelf een beroemde instagrammer