PlayStation VR doet het in UK beter dan Oculus Rift en HTC Vive

De PlayStation VR lijkt het goed te doen in het Verenigd Koninkrijk en zelfs beter dan de verkopen van Oculus Rift en HTC Vive bij elkaar, aldus GFK. Sony heeft met de virtual reality-bril een goede positie, want het apparaat is goedkoper dan de twee concurrenten.

The Oculus Rift and HTC Vive suffer much compared to Playstation VR.Both are of very high cost and the need for high-performance computers and high cost as well. While the PlayStation VR get benefit from the large fanbase of Playstation 4; At UK there are more than 3.5 million players.
Ook heb je voor de andere apparaten een high-performance pc nodig, wat het qua kosten ook aantrekkelijker maakt voor de PlayStation VR te kiezen. Verder is de fanbase van de PlayStation 4 niet mis in de UK, namelijk 3,5 miljoen bezitters.

 1.   
  Nuffsaid's avatar

  Tja zonder poen zitten en toch iets willen.. Dan is Playstation VR een goede optie

 2.   
  Bosnegert's avatar

  pc gaming is gewoon overrated. als het echt zoveel beter is waarom lopen consoles nog steeds uit op pcs qua verkoopaantallen. dit is gewoon puur omdat de prijs/kwaliteit verhouding veel beter is bij consoles vergeleken pcs, want die kunnen lang niet zoveel beter als consoles maar ja ignorant pcpeasants.

 3.   
  Downzilla's avatar

  @Bosnegert de consoles hebben geen prijskwaliteit, je kan niet door 0 delen.

 4.   
  Bosnegert's avatar

  @Downzilla veel plezier met rdr2

 5.   
  Downzilla's avatar

  @Bosnegert Hahaha begint gelijk over een van de 3 exclusive games die er toe doen omdat die zelf ook weet dat de console zelf zuigt. Wel jammer voor mij dat er veel meer games dan rdr2 zijn.

 6.   
  Callandt's avatar
 7.   
  Callandt's avatar

  Bosnegert schreef, "@Downzilla veel plezier met rdr2"

  Negeer gwn die downzilla, als je op zijn profiel al zen reactie’s bekijkt zie je dat hij gewoon een no-life pc lovertje is en niets anders kent in zijn leven dan pc’s en games :p

 8.   
  Downzilla's avatar

  Callandt schreef, "

  ”Bosnegert” schreef, "@Downzilla veel plezier met rdr2"

  Negeer gwn die downzilla, als je op zijn profiel al zen reactie’s bekijkt zie je dat hij gewoon een no-life pc lovertje is en niets anders kent in zijn leven dan pc’s en games :p"

  De ironie

 9.   
  MaTriXX's avatar

  Downzilla schreef, "@Bosnegert Hahaha begint gelijk over een van de 3 exclusive games die er toe doen omdat die zelf ook weet dat de console zelf zuigt. Wel jammer voor mij dat er veel meer games dan rdr2 zijn."

  Ja want GFX maken nu eenmaal die geweldige gameplay, als ik op elk topic moet reageren zoals jij doet dan ben je meer aan het zeuren over dingen dan dat je aan het gamen bent.

  Wat maakt gamen volgens jou zo slecht op een console, als ik aan het gamen ben doe ik dat omdat ik er lol in heb en niet om me druk te maken welke console/pc nou beter is dan de andere als ik me daar druk om zou maken zou ik geen leven hebben omdat ik niks anders aan het doen bent dan zeuren op forums, geniet van het leven het is al zo kort en wat boeit het nou welke console/pc beter is dan die andere.

  Mensen die uit de tijd van Snoopy op de C64 komen weten dit, de meeste (let op niet iedereen is een mierenneuker) kijken tegenwoordig maar naar 1 ding en dat is GFX of maken zich druk over welke console PS4 of X1 beter is dan de andere, een echte gamer zie ik namelijk anders die kijkt daar niet naar en wilt gewoon van alle geweldige games genieten die hij/zei graag wilt spelen en heeft daarom zowel een PC als een PS4 als een X1 als een Nintendo in huis staan.

  Wat betreft de PS4 VR hij is geweldig en games als Eve Valkyrie zijn heerlijk om te spelen, wat de GFX betreft heb er niet echt opgelet tot op heden was m`n ervaring alleen maar van WOW VET.

 10.   
  PSPfreaky's avatar

  Ik denk dat je dit niet echt kan vergelijken. Ik weet de prijzen niet uit mijn hoofd, maar de PSVR is maar de helft waard vergeleken met de Rift en Vive. Bij de laatste 2 moet je ook nog een krachtige videokaart te hebben mocht je deze nog niet hebben. Bij de PS4 is dit niet het geval. Bij elkaar opgeteld zit je rond de 1600 euro totaal (gerekend met een GTX 1080). Dan vind ik het niet gek dat de PSVR een stuk beter verkoopt!

 11.   
  Downzilla's avatar

  @Matrixx hahaha een echte gamer. Want echte gamers boeit het niet hoe hun spel eruitziet want atmosfeer is niet belangrijk. Echte gamers maakt het ook niet uit dat ze totaal geen controle hebben over hoe hun spel draait. Echte gamers vinden het niet erg dat ze door vier verschillende hardware bedrijven in de kont geneukt worden omdat ze te gierig zijn om games op meer dan één platform uit te brengen. Want gelukkig hebben echte gamers allemaal geld zat om 4 verschillende hardwareplatformen te kopen. Echte gamers gaan niet zeuren want sony nintendo microsoft en al de andere bedrijven maken allemaal perfecte beslissingen in belang van de echte gamer. Social gaming justice!!

 12.   
  Bosnegert's avatar

  @Downzilla echte gamers maken zich meer druk om hoeveel plezier ze beleven in een spel en niet hoe iets eruit ziet, dan zou iemand wel foto’s of films gaan bekijken. en pc gaming is idd altijd zo leuk met al die hackers online en de slechte ports en support. Goh wie wordt er nou keihard in de kont geneukt door developers.

 13.   
  Downzilla's avatar

  Bosnegert schreef, "@Downzilla echte gamers maken zich meer druk om hoeveel plezier ze beleven in een spel en niet hoe iets eruit ziet, dan zou iemand wel foto’s of films gaan bekijken. en pc gaming is idd altijd zo leuk met al die hackers online en de slechte ports en support. Goh wie wordt er nou keihard in de kont geneukt door developers."

  Iedereen dat is mijn punt.

 14.   
  JesseTheunZzz's avatar

  PS 4Life