Nacon onthult functies Revolution Pro Controller voor PlayStation 4

NACON doet een boekje open over de functies van de Revolution Pro Controller voor de PlayStation 4 die in ontwikkeling is. De third-party controller is door het bedrijf speciaal ontworpen voor eSports. De controller komt samen met speciale software waarmee spelers de controller geheel naar eigen wens kunnen aanpassen.

De Revolution Pro Controller is in samenwerking met eSporters in elkaar gezet en beschikt over geoptimaliseerde sticks die de volgende functies hebben:

– Mechanische structuur ontworpen voor een amplitude tot 46 graden
– Geoptimaliseerde eSports-ergonomica met convexe rechter stick en concave linker stick voor extra grip en comfort
– Versterkte metalen as en ABS ring voor minimale wrijving
– Mogelijkheid voor het opnieuw toewijzen van de L3- en R3-knoppen
– Het veranderen van de statische ‘dead zone’ – om de reactiviteit van de rechter stick te beïnvloeden
– Aanpassing van de response-curve van de stick – bepalen hoe snel deze op je bewegingen reageert

De speciale controller van NACON is compatibel met alle PlayStation 4-consoles, dus ook de Pro en gaat de aankomende feestdagen voor een richtprijs van 109,99 euro over de toonbank. In Europa kun je de controller gewoon onder de NACON merknaam vinden. Meer informatie en afbeeldingen van de controller kun je op de website van NACON vinden.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  welke …….. plaatst nu ineens die linkerthumbstick waar het D-pad hoort.
  zijn zeker xbox fanboys die dit gemaakt hebben….

  Nee niet mijn smaak, Erg jammer… Ik denk YES. eindelijk een PS [4] controller die je wellicht zelf kunt aanpassen. Zoals xbox dat heeft met de elite controller. Dat concept vind ik namelijk enorm gaaf.
  Dat je thumbsticks terplekke zonder schroevendraaier kunt veranderen.

  Nu stelt het niet veel voor om sticks te veranderen. (heb het zelf ook gedaan namelijk) Maar als je dat van buitenaf kunt doen kan t vele malen sneller. Kun je nog eens wat switchen tussendoor. En het zaakje beter schoonmaken/houden.

  ik vind juist de layout van hoe playstation standaard de thmbsticks plaatst het fijnste. IMO ook de beste positie.

 2.   
  Downzilla's avatar

  Nog steeds slechter dan een keyboard en muis.

 3.   
  RiiLaKuma's avatar

  Downzilla schreef, "Nog steeds slechter dan een keyboard en muis."

  Niet voor fighters. 😉

 4.   
  3333/3333's avatar

  In feite dus gewoon een Xbox One controller met PlayStation belettering, ik vraag me af of die-hard PlayStation fans dit als een potentiële verbetering zien.

 5.   
  Tom's avatar

  Niet draadloos te gebruiken, aanpasbare deadzones, gewicht en gevoeligheid, kabel te bevestigen met schroefdraad, stevigere body, extra flippers op de rugzijde; ik zie aardig wat verbeteringen voor de eSporter in spe als ik eerlijk ben.

 6.   
  3333/3333's avatar

  Tom schreef, "Niet draadloos te gebruiken, aanpasbare deadzones, gewicht en gevoeligheid, kabel te bevestigen met schroefdraad, stevigere body, extra flippers op de rugzijde; ik zie aardig wat verbeteringen voor de eSporter in spe als ik eerlijk ben. "

  Maar dus vormgegeven als een Xbox One controller, moet je als PlayStation gamer maar van houden. Andersom zou ik namelijk ook nooit een controller met een Dualshock lay-out kopen, ook al heeft die al die extra functies.

 7.   
  Tom's avatar

  Oh, op die fiets. Ik denk dat Chillozz wat dat betreft al een mooi voorbeeld is van de groep waar je op doelt, hehe.

  Maar goed, ik vind het ook maar apart dat Sony niet gewoon schaamteloos een eigen Elite-controller produceert. Er blijkt aardig wat vraag naar en het kan potentieel wat sales van derden als Scuf wegsnoepen. Waarom zou je je dan te goed voelen om je eigen fanbase niet te geven wat ze willen?

 8.   
  Prolaxx's avatar

  Mheee te veel xbox helaas