Watch Dogs 2 gratis bij GeForce GTX 1070 en GTX 1080-kaarten

Na tijdelijk Gears of War 4 gratis te mogen ontvangen bij aanschaf van een NVIDIA GeForce GTX 1070 of GTX 1080, schuift de GPU-deal nu door naar het gloednieuwe Watch Dogs 2. Tot en met 19 december kunnen gamers een gratis kopietje van Ubisofts nieuwe sandbox-ervaring ophalen door codes te verzilveren die met verscheidene GTX 1070 of GTX 1080-videokaarten geleverd worden.


Hoewel men er vanuit kan gaan dat dit enkel de desktopvarianten betreft, kunnen ook mobiele gamers rekenen op couponcodes voor Watch Dogs 2. Specifieke notebooks die zijn uitgerust met de mobiele versies van de GTX 1070 of 1080-chipsets, krijgen evenals een code om in te zetten.

Het verzilveren van de code kan via de officiële GeForce website, waar evenals meer actievoorwaarden te vinden zijn. Na het aansluiten van een account en activatie van de coupon, kan de game teruggevonden worden in de game-bibliotheek van Uplay.

Pak jij hipster hack-ervaring in San Francisco mee met een nieuwe videokaart, of laat je Ubisofts verbeterde vervolg aan je voorbij gaan? Voor meer informatie of koopadvies omtrent de game, kun je zeker op GamersNET terecht. Onze Leon bleek absoluut niet vies van dit tweede deel in onze uitgebreide Watch Dogs 2 review.

  1.   
    PSPfreaky's avatar

    Aantrekkelijke actie, maar ik wacht toch even tot AMD met Vega komt en Nvidia met de GTX 1080 Ti. Ik hoop dat de prijzen dan gaan dalen.

  2.   
    JesseTheunZzz's avatar

    Cool