Holiday Update voor Planet Coaster laat spelers een gratis nieuwe attractie kiezen

Vorige week is Planet Coaster officieel verschenen en dus zijn tal van pretparkfanaten al dagenlang hun droompark aan het bouwen. Hoewel de mogelijkheden bijna eindeloos lijken in Planet Coaster valt het aantal flatrides momenteel wat tegen, maar daar moet in de toekomst verandering in komen. Ontwikkelaar Frontier blijft de game immers ook na de lancering trouw van ondersteuning voorzien.

Een voorbeeld hiervan is de aanstaande Holiday Update die in december moet verschijnen. In de Holiday Update voor Planet Coaster zal Frontier naast een ‘variety of goodies’ een nieuwe attractie gratis aan de game toevoegen. Welke attractie dit zal zijn, is nu echter nog de vraag. De Planet Coaster-community mag namelijk uit een viertal flatrides kiezen, waarbij de meeste stemmen gelden. Momenteel is het een nek-aan-nek-race tussen de Sizzer en Collider, terwijl de Trihorse en Classic Ferris Wheel op beduidend minder belangstelling kunnen rekenen. De omschrijving van deze attracties vind je hieronder terug:

Classic Ferris Wheel – a theme park trademark, standing 30m tall and holding 20 gondolas.
Sizzer – Spinning, suspended grasscutter ride that whips you in every direction!
Trihorse – A three-armed, rotating, swinging, and suspended vintage ride, raising its arms up to an angle of 40 degrees.
Collider – Retro sci-fi ride with 20 swinging gondolas on a horizontal Ferris Wheel that rises to an angle of 87 degrees.

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Hopelijk komen ze er uiteindelijk allemaal (gratis :)) in. Zeker klassiekers als het reuzenrad en de collider (in RCT de enterprise) konden eigenlijk bij launch al niet ontbreken.

 2.   
  PSPfreaky's avatar

  ”Leon 2.0″ schreef, "Hopelijk komen ze er uiteindelijk allemaal (gratis :)) in. Zeker klassiekers als het reuzenrad en de collider (in RCT de enterprise) konden eigenlijk bij launch al niet ontbreken. "

  Speel je het ook dan? 😛

  Mijn stem is naar de Collider gegaan. Een derde reuzenrad hoeft van mij eventjes niet.

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Jazeker. Nog niet heel veel uur er ingestopt, maar tot nu toe bevalt het prima. Hoewel ik gehoopt had op meer diepgang aan de management-kant, is het ook wel tof om los te gaan met alle scenery en buildings. 🙂