Co-op-modus Survival komt volgende maand naar Uncharted 4

Hoewel het in mei verschenen Uncharted 4: A Thief’s End met zowel singleplayer- als multiplayercontent ondersteund zal worden, liet ontwikkelaar Naughty Dog al weten dat de komst van singleplayer DLC nog wel even zou gaan duren. Ondertussen zijn we alweer enkele maanden verder en is er inderdaad nog bijzonder weinig bekend over deze singleplayer DLC, maar laat de studio wel weten dat er volgende maand een co-op-modus aan Uncharted 4 wordt toegevoegd.

Deze modus, Uncharted 4: Survival getiteld, zal halverwege december verschijnen en is een horde-achtige modus. Dit speltype kun je in je eentje spelen, maar je kunt het ook met maximaal twee andere vrienden opnemen tegen talloze aanvalsgolven. Survival laat je strijden op tien verschillende maps en de modus bevat een vijftigtal waves, waarbij je onder andere te maken krijgt met Brutes, Snipers en Hunters. In iedere tiende wave krijg je daarnaast een boss battle voor je kiezen.

Het mooiste van dit alles is dat je voor deze Survival-modus naar verwachting geen cent hoeft te betalen. In een in mei vrijgegeven roadmap over de toekomst van Uncharted 4 werd de co-op-modus namelijk als gratis content bestempeld.

 1.   
  Ryan2000's avatar

  Super tof dat ze spelers blijven belonen met extra content!

 2.   
  stoneface's avatar

  is er splitscreen? in uncharted 3 was dit wel.

 3.   
  JesseTheunZzz's avatar

  Zin in!!!!