Gerucht: Pokémon Stars voor de Switch in de maak

Het gerucht gaat dat Nintendo bezig is met een Pokémon-game voor de Switch. Het zou gaan om Pokémon Stars dat in verband staat met Sun en Moon op dezelfde manier als Yellow, Crystal, Emerald en Platinum. De game zou al ver in ontwikkeling zijn, maar momenteel even op een laag pitje staan om Sun en Moon op te poetsen.

De Pokémon-game voor de Switch zou naar verluidt samen met de 3DS-spellen in ontwikkeling zijn en meer content bevatten. Pokémon Stars zou een hogere resolutie hebben dan zijn handheld-broertjes maar verschilt verder niet veel van Sun en Moon. De release van Pokémon Stars zou laat in 2017 plaats moeten vinden, maar blijkbaar was het oorspronkelijke plan om dit in de zomer van 2017 te doen.

 1.   
  PaNNa's avatar

  Ik ben benieuwd naar een sneak peak dan, grafisch vindt ik S&M er indrukwekkend uitzien als je ziet vanwaar ze gekomen zijn. Ook heb ik een ‘gerucht’ gelezen dat S&M mogelijk naar de switch zou komen, als ze de toekomstige titels ook op de switch releasen zou dit een gigantische sprong kunnen zijn voor GameFreak. Om nog maar te zwijgen van een heerlijke remaster van de eerste 2 gen’s, zou super zijn.

 2.   
  Kardinalus's avatar

  Dan gaan we dus sowieso een switch kopen!!

 3.   
  Kevidoppo's avatar

  Nice zeg!

 4.   
  Kamelot2's avatar

  als pokemon daadwerkelijk op de Switch komt dan ben ik verkocht. Ik hoop echt op een groot open world xxD

 5.   
  PaNNa's avatar

  ”Kamelot2″ schreef, "als pokemon daadwerkelijk op de Switch komt dan ben ik verkocht. Ik hoop echt op een groot open world xxD"

  Ze beginnen er toch naar toe te gaan, nog even geduld 😀

 6.   
  Kamelot2's avatar

  Zal echt gaaf zijn open world. Wel lastig om te maken denk ik, maar goed de hoop mag er zijn!

 7.   
  Dreezel's avatar

  is wel vet als pokemon erop kan komen maar eerst wat meer info over de switch zou beter zijn