Eerste verscheping Pokémon Sun en Moon is 10 miljoen exemplaren groot

Nintendo laat weten dat de eerste verscheping van Pokémon Sun en Moon 10 miljoen exemplaren bevat. Nooit eerder in de geschiedenis van Nintendo is een game bij release in zo’n grote oplage verscheept.

Dit is niet de eerste mijlpaal die Pokémon Sun en Moon voor Nintendo in de wacht sleept. Eerder werd al bekend dat de Pokémon Sun demo de meest gedownloade demo in de geschiedenis van Nintendo is en de meeste voorverkopen heeft. Pokémon Sun en Moon komt volgende week 23 november uit voor de 3DS en belooft een succes te worden voor Nintendo.

  1.   
    PaNNa's avatar

    Heb de eerste stukjes al gezien in een LP , grafisch is het gewoon indrukwekkend. De animatie is knap gedaan, wat wel terug vernieuwend is het in-game movement systeem en de omgeving. Telkens verbaasd GameFreak me weer opnieuw, de nieuwe beestjes zijn misschien niet allemaal even mooi maar je hebt nog altijd de oude favorieten uit de oudere generaties. Ik heb heel hard getwijfeld of ik dit jaar een exemplaar zou halen omdat ik na ORAS er wel klaar mee was. ORAS was wel een fantastisch deel, maar ook dit jaar kan ik er weeral niet aan weerstaan.