Gamersnet.nl

Volgende Total War-game zal een compleet nieuw tijdperk verkennen

De Total War-serie gaat alweer zestien jaar mee en richtte zich in het verleden namelijk op… het nog verdere verleden. De nieuwste game, Total War: Warhammer, gooide het over een andere boeg door zich in een compleet andere wereld af te spelen. De volgende Total War-game gaat zich opnieuw richten op iets dat de franchise tot nu toe nog niet heeft verkend.

Tegen Eurogamer vertelde Rob Bartholomew van Creative Assembly dat de volgende Total War zich af zal spelen in een nog niet behandeld tijdperk. Daarmee impliceert de beste man dat het spel zich wél in onze eigen wereld (of op zijn minst in ons eigen universum) zal afspelen, maar niet in de Romeinse tijd, de Europese middeleeuwen of het feodale Japan van de zestiende eeuw. Creative director Mike Simpson deed daar nog een schepje bovenop door te zeggen dat het om iets gaat dat Creative Assembly nog nooit heeft gedaan.

Hiermee verklaren we dan ook het speculatieseizoen voor geopend: welk tijdperk zou jij graag als Total War-game zien? Laat het ons weten in de reacties!