Darksiders: Warmastered Edition ondersteunt de PlayStation 4 Pro

Op 22 november verschijnt Darksiders: Warmastered Edition voor de Xbox One en PlayStation 4. Voor dat laatste platform is er nog meer goed nieuws: de remaster van Darksiders zal ook de PlayStation 4 Pro ondersteunen, die sinds vorige week in de winkels ligt. De game zal dan ook in 4K draaien.

Het is niet bekend of Darksiders: Warmastered Edition native 4K zal bieden, maar de feature wordt op de website van THQ Nordic in één spreekwoordelijke adem genoemd met de pc-versie. Darksiders is natuurlijk al wat ouder, dus wellicht is het mogelijk om de remaster in native 4K af te spelen op Sony’s nieuwe paradepaardje.

Op de reguliere consoles draait de game op 1080p en 60 glorieuze frames per seconde, dus ook als je een oude PlayStation 4 of een Xbox One hebt, zul je kunnen genieten van grafische pracht in Darksiders: Warmastered Edition. Op een nog niet nader genoemd, later tijdstip zal de game ook op de Wii U verschijnen, maar op dat platform zal de framerate zijn vastgezet op 30 fps.

Darksiders: Warmastered Edition komt op 22 november uit voor de PlayStation 4 en Xbox One, en op 29 november voor de pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren