Datamine onthult nieuwe wapens en microtransacties in Modern Warfare Remastered?

Jullie kennen het principe van dataminers inmiddels wel: mensen die in de gamefiles duiken om toekomstige wapens, characters of dlc te ontdekken. Dat leverde eerder voor de release al een schat aan informatie over Battlefield 1 op. Ditmaal is het de beurt aan concurrent Modern Warfare Remastered.

Een tweetal dataminers vonden tijdens hun speurtocht, die ze deelde op Reddit, namelijk files van verschillende wapens die op dit moment niet in de game zitten. De Black Ops-favoriets Galil, Modern Warfare 2’s Striker, de onbekende shotgun Kamchatka 12 en een schep als meeleewapen.

Naast de schietijzers ontdekte het duo ook een aantal texture-gegevens met de term ‘loot’ erin. Dit kan zomaar betekenen dat ook Modern Warfare Remastered een Black Market-achtige shop krijgt zoals we die kennen uit Black Ops 3, al is het bewijs dunnetjes.

 1.   
  Neolite's avatar

  Waar ik nog interesse had in deze game is dat nu geheel verdwenen als dit werkelijkheid gaat worden. Erg jammer dat het met deze game zo heeft moeten lopen.

 2.   
  LennartvA's avatar

  Het is slechts een (reële) aanname na een datamine. Kan dus goed zijn dat het niet zo is, mocht dat de pijn verzachten! 🙂

 3.   
  Moodey's avatar

  (Hashtag)MWRemasteredMicroTransactionsGate

 4.   
  420blazeit's avatar

  Release die game nou maar gewoon los inplaats van deze onzin waar niemand op zit te wachten…

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Neolite schreef, "Waar ik nog interesse had in deze game is dat nu geheel verdwenen als dit werkelijkheid gaat worden. Erg jammer dat het met deze game zo heeft moeten lopen."

  Ik wilde er ook wat woorden aan vuil maken, maar hierbij is idd alles al gezegd!

  Bij deze dan van mij nog een dikke ontevreden zucht en een facepalm. 🙄

 6.   
  PaNNa's avatar

  Neolite schreef, "Waar ik nog interesse had in deze game is dat nu geheel verdwenen als dit werkelijkheid gaat worden. Erg jammer dat het met deze game zo heeft moeten lopen."

  Helemaal akkoord. You don’t mess with a masterpiece after all.