Super Mario Run verschijnt op 15 december voor iOS

Na Miitomo en Pokémon Go is Super Mario Run de derde game die behoort tot Nintendo’s plan om zich ook op mobiele telefoons te gaan richten. De game werd begin september aangekondigd en nu is er ook een releasedatum van de app bekend. Super Mario Run zal namelijk vanaf 15 december beschikbaar zijn voor iPhone-, iPad- en iPod Touch-apparaten die tenminste iOS 8.0 draaien.

Hoewel de Super Mario Run-app niet gratis zal zijn, staat daartegenover dat de game geen in-app-aankopen zal bevatten. Het bedrag dat we in Nederland moeten gaan neertellen voor Super Mario Run is momenteel nog niet bekend, maar in de Verenigde Staten zal het spel 9,99 dollar (circa 9,31 euro) gaan kosten:

The first-ever mobile game featuring the most iconic video game hero of all time goes on sale for iPhone and iPad on Dec. 15 in United States time zones. Super Mario Run can be downloaded from the App Store at no cost, and players can try elements of the game’s three modes for free. Once the game has been downloaded, a one-time payment of $9.99 (United States price) will grant unlimited access to each of the three modes in this release.

 1.   
  Leon's avatar

  Ik weet niet wat ik van die prijs moet vinden. Het is duur voor een mobiele game, maar goedkoop voor een Nintendo-titel…

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Ik vind de prijs te duur, als het een Mario game was waarbij je het zelf kon besturen zoals ‘normaal’ had ik het er graag voor neergelegd.

 3.   
  Rory's avatar

  ligt een beetje aan de content en de game zelf als het elk level precies hetzelfde is in een ander jasje is het veel te veel maar misschien zit er genoeg variatie in ben wel benieuwd

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  (null)