Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Watch Dogs 2 | Video Review

Leon 2.0 was de gelukkige om aan de slag te gaan met Watch Dogs 2. En hij is enthousiast en blij! Waarom dat zo is zie je in deze nieuwe videoreview!

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    Mooie revieuw peet & Leon.

    Het geeft een mooi beeld van de game weer.
    Ik zou deze game opzich enorm graag willen hebben, Het enige wat mij tegenhoud is dat er toen gezegt werd dat de DLC nogal aan de prijs zouden zijn. En daar heb ik dus totaal geen zin in.

    Als dr al zoveel DLC bekend is voordat de game nog uit moet komen krijg ik toch sterk de indruk dat ze je maar een halve game verkopen om vervolgens de resten te verkopen voor meer. Dat komt in mijn ogen neer op een Niet volwaardige game afleveren. En dan al helemaal als ze de prijzen van DLC echt hoog houden.

    Afhankelijk wat je krijgt kwa DLC kan de prijs natuurlijk nogal verschelen.
    Maar DLC content mag in mijn ogen nooit meer kosten dan de game zelf. Dan praat je in mijn ogen niet meer over DLC.

    Ik wacht wel mooi, Dr komt vanzelf wel een complete edition ofzo uit waarin alles wel erbij zit. Zoals het hoort. En tegen die tijd is de game vanzelf weer goedkoper ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜†

    Ik koop wel just cause 3 die nu nog maar 23 euro kost. [Voor mij is die game dan nog helemaal nieuw, Is toch beter dan 60a70 euro betalen. Je betaald dus alleen om als eerste de game te kunnen spelen. En je te ergeren aan de fouten. Die zijn dr meestal met updates al uit gehaald tegen de tijd dat de games beter geprijsd zijn. Enige nadeel is dat er dan niet veel volk meer online op zal zijn.] Sja dan zou ik zeggen: Koop de games waarvan je echt weet dat je ze veel speelt meteen. maar das ieder voor zich en hoe breed je budget ook is. ๐Ÿ˜‰
    Games hoeven niet duur te zijn ๐Ÿ˜‰

  2.   
    AllardK's avatar

    Lijkt me zeker een leuke game!

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Aiden Pierce leek mij toch een leuker hoofdpersonage. Zijn er in de game eigenlijk nog verwijzingen naar hem?

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    ”gamerfriend01″ schreef, "Aiden Pierce leek mij toch een leuker hoofdpersonage. Zijn er in de game eigenlijk nog verwijzingen naar hem? "

    Er wordt in de game wel gerefereerd naar gebeurtenissen in Chicago, maar dat blijft vrij summier. Er keert wel een personage uit het eerste deel terug in Watch Dogs 2, maar dat was eigenlijk al bekend.

  5.   
    jkampmeijer's avatar

    Veel plezier beleefd aan WD 1.
    Vond vooral de insteek verfrissend.
    Benieuwd naar het vervolg. 8)