Gamersnet.nl

GamersNET is Twitch Partner! Wat nu?

Het zal niemand ontgaan zijn dat Peter, Daniël en Tom met wekelijkse regelmaat livestreams presenteren onder de GamersNET LIVE banier op Twitch. Zelfs de opname van onze traditionele GamersNET Radio podcast verschoof richting het het kanaal, en dat maakt dat GamersNET zeker vier keer in de week live uitgezonden wordt.

Bij Twitch zelf kon men dat ook wel waarderen, waardoor GamersNET inmiddels beloond is met een felbegeerd Partnership. Maar goed, wat houdt dat in?

Een abonnement op GamersNET?
Naast ‘volgen’, kun je nu ook abonneren op GamersNET via Twitch. Ons volgen blijft als altijd gratis, waar een abonnement je 5,85 euro per maand kost. Dit kan via iDeal, PayPal en tal van andere betaalmogelijkheden. Het abonnement is simpel af te sluiten, alsmede weer te annuleren voor de volgende periode.

Waar gaat het geld naartoe? Zeer simpel: de opbrengsten gaan fiftyfifty naar GamersNET en Twitch. Hiermee steun je GamersNET op vaste basis voor betere streams en Twitch bij het verbeteren van de Kappa-emote of het kopen van meer Bob Ross-rechten. Nee echt, we hebben geen idee van wat Twitch ermee doet.


Geen beperkingen voor niet-betalers
Right off the bat verandert er niks voor de reguliere kijker van onze livestreams op Twitch. Alle content is, net als onze website, nog steeds gratis en onbeperkt te bezichtigen. Er kan nog altijd door iedereen meegepraat worden in de live-chat en dat zien we uiteraard ook het liefst volop gebeuren. Ook de stream-archieven blijven bereikbaar, zij het dat deze VOD’s nu langer in het systeem blijven staan.

Gezelligheid en interactiviteit staan bij GamersNET hoog in het vaandel en daarom zijn we niet van plan om ons publiek op te splitsen of op een andere manier te verdelen. Voel je welkom en schroom niet van je te laten horen!

Bonussen voor abonnees
Naast het steunen van GamersNET zelf, krijgen de zogenaamde ‘subscribers’ een aantal kleine extraatjes. Zo worden zij in de live-chat gestileerd met een uniek GamersNET is Love-embleem, wat over verloop van tijd steeds liefdevoller zal worden. Onderstaande afbeelding laat zien welke badge je kunt verwachten bij de lengte van het abonnement:


Als klap op de vuurpijl krijgen abonnees toegang om unieke GamersNET-emoticons overal op Twitch te gebruiken. Aanvankelijk zijn dat slechts twee icoontjes, maar later kunnen dit er meer worden, afhankelijk van de hoeveelheid abonnees. Het tweetal dat nu al beschikbaar is, bestaat uit Peters iconische selfie-gezicht (te vinden onder gamersnetHoeVetIsDat) en het ultieme logo voor de slogan GamersNET is love, GamersNET is life (door gamersnetIsLove te typen).

Onderstaande gif-afbeelding toont hoe die emoticons er zoal uitzien, met bijbehorende code om ze te gebruiken.


Feedback?
In het kort is dat alles wat er zoal verandert op het GamersNET Twitch-kanaal nu we omgedoopt zijn tot Partner. Ben je het ergens niet mee eens, heb je kritische tips of zelfs beeldende suggesties voor komende emoticons? Dan horen we dat uiteraard graag!

Hopelijk tot snel bij een volgende livestream, of uiteraard gewoon hier op GamersNET!