Tom is salty over Bethesda, Overwatch en meer, met Ricardo! | GamersNET Radio #338


Na het uitblijven van GamersNET Radio van vorige week, keert ons huiseigen podcast terug met een extra lange aflevering! Eindredacteur Tom en stagiair Ricardo ploffen neer voor een bewogen bespreking van de week, waarin de Brabo ongekend salty blijkt en de nieuwe, harige aanwinst nog altijd onze huis-tuin-en-keuken weeaboo

De week stond in het teken van commotie rondom de Dishonored 2 prestatieproblemen, gloednieuwe toevoegingen in GTA Online en uiteraard ook nog wat oudere nieuwtjes die we vorige week helaas moesten missen…

Denk bijvoorbeeld aan de onthulling van Overwatch nieuwste Hero Sombra en de stand van zaken met games als Battlefield 1: het komt allemaal langs in Aflevering #338 van GamersNET Radio!

[radio]

Luister hier naar Aflevering #338 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot twee weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

  1.   
    Kroelbeertje's avatar

    kan GN niet een uurtje later? 4 uur is echt een kut tijd…

  2.   
    Tom's avatar

    Je kunt het toch terugluisteren en -kijken? Voor ons kan een uurtje later namelijk heel rottig zijn met het oog op verkeer, avondeten en eventuele bedrijfsborrels of -afspraken.

  3.   
    Batman360x's avatar

    Tom schreef, "Je kunt het toch terugluisteren en -kijken? Voor ons kan een uurtje later namelijk heel rottig zijn met het oog op verkeer, avondeten en eventuele bedrijfsborrels of -afspraken."

    Wat een droomjob heb jij 🙂

  4.   
    CHILLOZZ's avatar

    Batman360x schreef, "

    ”Tom” schreef, "Je kunt het toch terugluisteren en -kijken? Voor ons kan een uurtje later namelijk heel rottig zijn met het oog op verkeer, avondeten en eventuele bedrijfsborrels of -afspraken."

    Wat een droomjob heb jij :)"

    droomjob ???? tom werkt niet bij een beddengigant hoor 😉 😆

  5.   
    Tom's avatar

    Batman360x schreef, "

    ”Tom” schreef, "Je kunt het toch terugluisteren en -kijken? Voor ons kan een uurtje later namelijk heel rottig zijn met het oog op verkeer, avondeten en eventuele bedrijfsborrels of -afspraken."

    Wat een droomjob heb jij :)"

    Volgens mij zien veel mensen over het hoofd dat ik niet full-time in dienst ben. Slechts één dagje in de week, de rest van de week verdien ik brood door crack te verkopen. Kappa

  6.   
    RiiLaKuma's avatar

    Tom schreef, "de rest van de week verdien ik brood door crack te verkopen. Kappa"

    Okay ik las serieus “brood door crackers te verkopen”. Misschien moet ik ontbijten.