Season Pass Steep bevat o.a. vier nieuwe sporten

Zojuist heeft Ubisoft de Season Pass van Steep onthuld. De extra content wordt verdeeld over drie episodes, elk met een ander thema. De meest opvallende toevoeging is ongetwijfeld de introductie van nieuwe sporten. Wat dacht je van sleeën, base jumping of speed gliding.

· Winter Fest Pack introduceert de slee en test de skills van spelers met een nieuwe reeks uitdagingen. Het biedt ook nieuwe exclusieve outfits.

· Extreme Pack voegt drie gloednieuwe sporten toe: rocket wings, base jumping en speed gliding. Ook zijn een aantal nieuwe exclusieve outfits onderdeel van het Extreme Pack.

· Adrenaline Pack bevat het Moonlight Pack met drie unieke nachtuitdagingen en een uitrustingspakket waarmee je letterlijk kunt shinen in het donker. Ook bevat het Adrenaline Pack nieuwe kostuums, outfits, boards en wingsuits.

De Season Pass is verkrijgbaar voor €19,99, maar is ook onderdeel van de Gold Edition van Steep. De pakketten zijn eveneens los verkrijgbaar. Wanneer de verschillende pakketten zullen verschijnen is nog niet bekend gemaakt.

  1.   
    Neolite's avatar

    Ik ging er ergens toch wel vanuit dat Base Jumping in de standaard game zat.

  2.   
    CHILLOZZ's avatar

    ik heb nog 1 EXTRA code voor de closed beta [PS4] Mocht iemand intresse hebben, Dan hoor ik het wel. Wie het eerst komt die het eerst maalt.

    Closed beta is NU bezig vanaf vandaag 11uur vanochtend tot….

    Ik heb hem vandaag dan dus ook al gespeeld.
    En moet zeggen…. Het is leuk,Maar er zit nog zeker ruimte voor verbetering in.
    Ik had het o.a. leuker gevonden als je tussen modussen kon switchen terwijl je bezig bent. Dus dat je niet perse hoeft stil te staan. In mijn ogen ook beter als ze deze onder de pijltjestoetsen zetten.
    Als ik aan de parachute hang wil ik deze bij landing direct kunnen afkoppelen zodat ik meteen vanuit de lucht door kan boarden. Nu moet je dus echt eerst landen,,,,,,, Stilstaan…… en dan via het menu je board onder doen. Dit moet in 1 vloeiende beweging kunnen dan is het gaaf. Of denk hoe vet het zou zijn als je van een [Enigzins realistische hoogte] je in de lucht dus al loskoppeld en je een trick kunt doen, Landen en dan instant verder boarden.

    Heb zelf ook al een paar glitches gehad. Mja daar is de beta dan ook voor. Deze info dus mooi naar ubi sturen en wellicht kunnen ze er dan ook wat mee. [Daar zijn de beta’s tenslotte ook voor he 😀 ]

  3.   
    emilius23's avatar

    Dit is echt diefstal. Men moest er weer per se een season pass inhebben. Wanneer leert Ubisoft het.

  4.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Tuurlijk, de game is nog niet uit en ze hebben nu al 3 DLC’s klaar staan