Xbox Holiday Update wordt uitgerold; brengt Clubs, Looking for Group en meer

Ten tijde van de E3 2016 werden al tal van nieuwe Xbox Live-features aangekondigd, maar de implementatie van die toevoegingen liet nog even op zich wachten. Nu is het moment echter hier: het veelbelovende Looking For Group (LFG), de gloednieuwe Clubs en ook de later aangekondigde zeldzame Achievements worden nu allemaal uitgerold in de uitgebreide Xbox Holiday Update.


Het heugelijke nieuws werd bekendgemaakt via een uitgebreide blogpost vanuit Xbox zelf. Het uitrollen van de update is vandaag van start gegaan en wordt langzaamaan over de gehele aardbol ingezet. Deze geldt overigens niet alleen voor de Xbox One, maar ook voor andere apparaten met een eigen Xbox App. Denk aan mobiele smartphones en Windows 10-systemen waar de applicatie op actief is. Ook vanaf daar kan dan gezocht worden naar groepen, Clubs bijeen gezocht worden en de zeldzaamheid van Achievements bezichtigd.

Heb jij de Holiday Update voor Xbox al binnen? Vergeet dan vooral niet alvast de officiële GamersNET Club te joinen. Deze werd al aangemaakt door erelid mheiden21 tijdens de testfase van de update en is weldra dus meteen actief. Alle GamersNET-leden zijn van harte welkom!

  1.   
    ScorpionNL's avatar

    Ik ben de console nu aan het updaten. 🙂

  2.   
    G_Dragon16's avatar

    Hopelijk word de boot van de console eindelijk weer sneller dan de afgelopen updates

  3.   
    Batman360x's avatar

    Nog geen update hier …

  4.   
    mheiden21's avatar

    De GamersNET xbox club is zachtjes aan het vol druppelen met nieuwe leden, dus van harte welkom! Mocht je de invite (ja public werkt ook met invites) niet binnen krijgen, stuur mij dan even een berichtje op xbox. Dan zorg ik dat je de invite alsnog krijgt!

  5.   
    ScorpionNL's avatar

    Batman360x schreef, "Nog geen update hier …"

    Je kan de update gemakkelijk zelf downloaden.
    Door bij de instellingen een system update te doen.

  6.   
    Mike2165's avatar

    Eindelijk laat die clubs maar komen

  7.   
    Batman360x's avatar

    ScorpionNL schreef, "

    ”Batman360x” schreef, "Nog geen update hier …"

    Je kan de update gemakkelijk zelf downloaden.
    Door bij de instellingen een system update te doen.
    "

    Heb ik ondertussen gevonden. Thanks!
    😀