Retro Nintendo training video | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

In de jaren 90 was het niet ongebruikelijk voor nieuwe werknemers om een training video te kijken tijdens werk. Maar hoe ga je als baas de aandacht van een nieuwe werknemer trekken? Met tenenkrommende humor natuurlijk! Zelfs Nintendo was hier schuldig aan. Het is in ieder geval wel grappig om naar te kijken.


Youtube is een ware goudmijn om dit soort video’s te vinden. Deze bonus video mag jullie echter niet onthouden worden omdat…. Kijk zelf maar. En ja, dat is die gast van Key and Peele.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Lucio doet rondje Overwatch collegae

Eet smakelijk!

  1.   
    Dondonz's avatar

    Geweldig. The cringe is real though 😕

  2.   
    Tom's avatar

    Hahaha, voor mij balanceert het echt op het randje van cringeworthy en nostalgisch. Geen idee hoe, maar ergens voelt dat enorm bevredigend.

  3.   
    RiiLaKuma's avatar

    Tom schreef, "Hahaha, voor mij balanceert het echt op het randje van cringeworthy en nostalgisch. Geen idee hoe, maar ergens voelt dat enorm bevredigend. "

    Ik snap wat je bedoeld man. Dat tweede filmpje doet toch wel flink pijn though.