Planet Coaster beta nu live

De beta voor Planet Coaster is vanaf nu speelbaar. Ontwikkelaar Frontier, die onder andere bekend is van de Rollercoaster Tycoon spellen, gaat de komende paar weken tot aan release steeds meer nieuwe spelelementen toevoegen. De vroege vogels kunnen er flink op los spelen, maar vooral ook testen.

In de beta kunnen spelers alvast met twee scenario’s uit het verhaal aan de slag. Het volledige verhaal komt bij release beschikbaar. Verder zijn er nieuwe mascottes en toffe attracties in de beta te vinden waaronder de Hyperspin! Een pre-order van het spel kopen geeft je ook direct een plek in de beta.

Het spel Planet Coaster is een pretpark simulator. Je kunt in het spel zelf een pretpark ontwerpen en uitbouwen naar eigen wens. Ons Peter zal ongetwijfeld zijn eigen privé-versie van de Condor uit Walibi maken, zodat hij dit tijdloze GamersNET moment kan herbeleven. Planet Coaster komt 17 november uit voor pc.

  1.   
    jorisboots's avatar

    ik heb hem en het is een aanrader!

  2.   
    ronineter's avatar

    Lol, mee dat ik Dit spel opstart krijg ik dit nieuws bericht binnen.
    In iedergeval, heb zeker zin om weer net zoals vanouds Rollercoasters te bouwen en Peeps te laten crashen.
    Ik verwacht alleen nu dat Nederland helemaal dood gespamed gaat worden met HQs van mijn vrienden 😛

  3.   
    PSPfreaky's avatar

    Ik ben hem ook aan het spelen en hij is echt vet! Zojuist heb ik eindelijk The Monolith gehaald! Wat een klote scenario was dat zeg haha xD

  4.   
    M_TheEvilBanaan's avatar

    Ik heb hem al gepreorderd 4 maandjes terug