Deadline en Shotaro motor update voor GTA Online nu beschikbaar

Rockstar blijft spelers van GTA Online nieuwe content bieden. Dit keer met de nieuwe Deadline-modus, de Nagasaki Shotaro motor en nieuwe kleding.

In Deadline spelen vier spelers tegen elkaar in een donkere arena. Gewapend met een Nagasaki Shotaro motor is de bedoeling dat tegenstanders letterlijk de pas afgesneden wordt. Elke speler rijdt op een motor die tijdelijk een lichtstraal achter zich laat. Enig contact met zo’n lichtstraal betekent een explosieve afgang. Spelers moeten door middel van speciale vaardigheden als Boost, Zoned en Hop strategisch te werk gaan om als winnaar uit de strijd te komen.

De Nagasaki Shotaro motor kan buiten Deadline ook aan je collectie toegevoegd worden. De razendsnelle motor doet met zijn neon-uiterlijk vast veel hoofden keren. De Shotaro kan na het spelen van Deadline bij Legendary Motorsport gekocht worden.

Spelers met een Biker Business kunnen van nog meer voordeel genieten. Ze krijgen 50% meer GTA-dollars en twee keer zoveel reputatie van Biker Business verkopen. Verder is er nog korting op een aantal voorwerpen in het spel:

Properties
• Biker Businesses – 25%

Vehicles
• Karin Technical – 25% (Heist completion requirement waived)
• Savage – 25% (Heist completion requirement waived)
• MTL Brickade – 50%

Weaponry
• Bullet Ammo – 25%
• Throwables and Explosives – 25%
• Body Armor – 25%
• Drum & Box Magazines – 25%


Spelers krijgen tot 21 november twee keer zoveel geld en reputatie voor Deadline. Ook krijgen ze bij aanschaf van de Nagasaki Shotaro motor gratis een shirt met het Nagasaki logo en meedoen aan de Premium Race: Over the Bridge.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  je kunt zeggen wat je wilt over rockstar en GTA… Maar ze brengen wel altijd mooi alles GRATIS uit.

  Daar kunnen vele nog wat van leren…

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Dit ziet er echt geniaal uit, ga ik zeker proberen.

 3.   
  sjaak19832015's avatar

  CHILLOZZ schreef, "je kunt zeggen wat je wilt over rockstar en GTA… Maar ze brengen wel altijd mooi alles GRATIS uit.
  Daar kunnen vele nog wat van leren…
  "

  Ja dat zullen ze wel moeten anders wordt ’t door niemand meer gespeeld. Aangezien mensen het al niet eens zijn dat ze geen sp dlc uitbrengen is dit toch een manier het voor een hoop aantrekkelijk te houden.

 4.   
  Moodey's avatar

  sjaak19832015″][quote=”CHILLOZZ schreef, "je kunt zeggen wat je wilt over rockstar en GTA… Maar ze brengen wel altijd mooi alles GRATIS uit.
  Daar kunnen vele nog wat van leren…
  "

  Ja dat zullen ze wel moeten anders wordt ’t door niemand meer gespeeld. Aangezien mensen het al niet eens zijn dat ze geen sp dlc uitbrengen is dit toch een manier het voor een hoop aantrekkelijk te houden. [/quote]

  Ze brengen geen SP DLC uit omdat mensen dit leuker vinden.

 5.   
  BearsRidingTanks's avatar

  En mensen geen cash cards voor sp kopen