De cover van GN Clubblad #2 met de onthulling van GN V6! | GN Clubblad


Met het GN Clubblad beantwoorden we een vraag. Hoe kunnen we alles te weten komen over GamersNET zelf en de website supporten? Dat kan met het GN Clubblad! Het eerste nummer het goed gedaan en het tweede nummer verschijnt alweer op 15 november aanstaande! Met als grootste onthulling: De aankondiging van GN V6!

Bestel de eerste drie nummers + gratis GN Pin
Bestel het novembernummer los


[SCREENSHOTS]

Naast deze aankondiging, hebben we ook toffe gesprekken met onze Tom, GN Vriend Thomas (Thomsnov) en GN Rebel voor Hearthstone Falco (Leukste). We gaan door met het tweede deel van de GN Geschiedenis (2009-2010), we hebben de leukste Porno Parodieën bedacht en de tofste Wist-je-Datjes gevonden van deze maand! Ook maak je in het blad kans op Watch Dogs 2!

Wil je echt alles over GN weten? Dat kan ook in november met het GN Clubblad! 80% van het GN Clubblad is tijdloos en dus is terugbestellen geen probleem!

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    Tom in zijn natuurlijke habitat. aka groenevingersman 😀 planten zijn relaxt 😆

    vette cover mannen. keep up the good work

  2.   
    420blazeit's avatar

    Nice ik kan al niet wachten op de GNV6 teaser in 2019.

  3.   
    Eragon666's avatar

    Leuk idee. Ben benieuwd naar het verhaal van GN V6 (en van clubblad #1 het falen van V5). Is het een idee om het clubblad ook digitaal te verspreiden, ik wil best jullie steunen maar PostNL niet persé 🙂

  4.   
    Mandamo's avatar

    Digitaal zou ook voor mij een uitkomst zijn, aangezien ik in het buitenland zit. Ik zeg doen!

  5.   
    Bram_M99's avatar

    420blazeit schreef, "Nice ik kan al niet wachten op de GNV6 teaser in 2019."

    Hahaha vind ik leuk

  6.   
    Petor's avatar

    ”Eragon666″ schreef, "Leuk idee. Ben benieuwd naar het verhaal van GN V6 (en van clubblad #1 het falen van V5). Is het een idee om het clubblad ook digitaal te verspreiden, ik wil best jullie steunen maar PostNL niet persé :)"

    Misschien een leuk idee voor de toekomst, al is dat wel een heel karwei, met een betaling die gekoppeld moet zijn aan 1 persoon die dan 1 digitaal exemplaar krijgt. Lastig. En PostNL is a bitch inderdaad.