Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: PlayStation Plus Your PS4 Monthly Games for November

Een nieuwe maand, een nieuwe voorraad games voor PlayStation Plus-leden! Bovenstaande trailer toont welke games je mag verwachten in november.

 1.   
  vistaberg's avatar

  Jeetje wat een k*t spellen toch altijd bij plus. Heb vanaf dag 1 de PS4 en dus ps plus, maar ik schat dat er in al die tijd misschien 8 spellen bij zaten die interessant waren (Rocket League had er nooit bij gezeten als ze wisten dat het zo’n succes zou worden). Blijf het jammer vinden, maar ff serieus bied dan liever 3x per jaar een vette game uit in plaats van 30x per jaar goedkope games. Dit doen ze bij Xdoos toch altijd een stuk beter.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  vistaberg schreef, "Jeetje wat een k*t spellen toch altijd bij plus. Heb vanaf dag 1 de PS4 en dus ps plus, maar ik schat dat er in al die tijd misschien 8 spellen bij zaten die interessant waren (Rocket League had er nooit bij gezeten als ze wisten dat het zo’n succes zou worden). Blijf het jammer vinden, maar ff serieus bied dan liever 3x per jaar een vette game uit in plaats van 30x per jaar goedkope games. Dit doen ze bij Xdoos toch altijd een stuk beter."

  Dat ze de tijd en geld hebben in gestoken om het filmpje te maken :P, na half jaar dat de ps4 uit kwam had ik hem met plus(en pas 2 spellen gedownload tot nu toe).
  Ik ben blij dat ik in juni niet meer verlengd heb wat rotzooi, en die 10gb online backup ik pak wel een USB stick dan.

  Nee op dit vlak doet Microsoft het toch nu beter vind ik, al zou ik daarom nu niet een xbox kopen gelijk.
  Ze hebben voor mij geen leuke exclusieve spellen, anders had ik er wel 1 gekocht.