Twitter-account Titanfall haalt uit naar Call of Duty; Respawn neemt afstand

Call of Duty: Infinite Warfare ligt sinds afgelopen vrijdag in de winkels. De game vormt een grote concurrent voor Titanfall 2, de shooter van EA die veel gelijkenissen vertoont met Activisions futuristische avontuur. In de winkels is reeds een flinke verkoopstrijd gaande tussen beide titels en deze breidt zich nu ook uit tot Twitter.

In onderstaande Tweet verwijst Activision op snerende wijze naar IGN’s review van Call of Duty:

De sneer is treffend, maar ook enigszins onder de gordel. Veel gamers dachten dat hij gepubliceerd was door West en Zampella. Dit duo vertrok met ruzie bij Activision en richtte uiteindelijk Respawn Entertainment op. Via zijn Twitter-account neemt Respawn echter op subtiele wijze afstand van de Tweet:

Titanfall 2 ligt sinds eind vorige maand in de winkels en werd in onze review beloond met een 9. De recensie van Infinite Warfare verschijnt volgende week.

  1.   
    Moodey's avatar

    Dit gaat toch over het en lompe Titan en een snelle Soldier? Volgens mij weer compleet uit context gehaald. Jammer dit.

  2.   
    Mjolnir's avatar

    Either way… Ooooh snap 8)

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Maar eerlijk is eerlijk, Titanfall had in het eerste deel ook veel geleend van COD Advanced Warfare dus ze moeten niet veel zeggen. Want ik kan me niet herineren dat Sledge Hammer ook heeft uitgehaald toen in die tijd.

    Maar props dat Titanfall een eigen smoel en identiteit heeft, kan ik niet meer zeggen over de COD franchise. 🙁

  4.   
    Papachico's avatar

    Ik weet niet of je wel zo blij moet zijn met t copying van CoD.. haha 😛

  5.   
    morkop006's avatar

    ”DutchGamer-W-“ schreef, "Maar eerlijk is eerlijk, Titanfall had in het eerste deel ook veel geleend van COD Advanced Warfare dus ze moeten niet veel zeggen. Want ik kan me niet herineren dat Sledge Hammer ook heeft uitgehaald toen in die tijd.
    Maar props dat Titanfall een eigen smoel en identiteit heeft, kan ik niet meer zeggen over de COD franchise. 🙁 "

    Titanfall is zo’n 8 maanden eerder uitgekomen dan Cod advanced warfare. Wat je zegt klopt helemaal niet, zou eerder andersom zijn.