Het perfecte sinterklaascadeau: een PlayStation-kleurboek

De maand november is net aangebroken en dat betekent dat we ons langzaam maar zeker op kunnen gaan maken voor het Sinterklaasfeest. Voor je het weet is de goedheiligman in Nederland en moet je een verlanglijstje in elkaar geknutseld hebben. Mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie, dan ben je bij deze geholpen. In lijn met de al wat langer gaande trend van kleurboeken voor volwassenen is er nu ook een ‘kleurboek voor gamers’. Ideaal als je even wilt ontspannen na een intense gamesessie of als je moeder vindt dat je nu toch echt achter dat beeldscherm vandaan moet.

Sinds vandaag is er namelijk een officieel PlayStation-kleurboek op de markt gekomen. ‘Art for the Players: The official colouring book from PlayStation’ bevat 96 pagina’s en bevat kleurplaten van onder andere Lemmings, WipEout, God of War, LittleBigPlanet, Horizon: Zero Dawn, Journey, Ratchet & Clank, Heavy Rain en Tearaway. Het PlayStation-kleurboek is onder meer verkrijgbaar bij het Britse Amazon en kost daar 9,98 pond (circa 11,21 euro).

[SCREENSHOTS]

  1.   
    jorisboots's avatar

    nog best leuk alleen speel ik de games zelf liever

  2.   
    Ryan2000's avatar

    Leuk gedaan!

  3.   
    Downzilla's avatar

    Over een jaar komt er een kleurboek uit waar de tekeningen duidelijker in staan en met hdr kleurpotloden ingekleurd kunnem worden voor maar een paar tientjes meer.

  4.   
    Tom's avatar

    gg, Downzilla.