EA laat Mass Effect pas verschijnen als het af is

Op de redactie tellen we (lees: Peter) de dagen af tot Mass Effect: Andromeda eindelijk verschijnt. De game zou aanvankelijk al in 2016 verschijnen, maar is een tijdje geleden uitgesteld naar het eind van EA’s fiscale jaar in maart 2017.

Wees gerust, dit bericht vertelt niet dat Mass Effect n贸g een keer is uitgesteld, slechts dat EA het zou doen als dat de game beter zou maken. Dat is wat Blake Jorgensen, CFO van EA, vertelde in een bijeenkomst.

Right now, Mass Effect is tracking extremely well. The game looks beautiful. And we’re really pleased with its progress. However, as you’ve seen, we are willing to make moves in launch dates if we feel it’s necessary to deliver the right player experience.

Aan de fysiek van de game zal het dus niet liggen, maar op het moment dat ontwikkelaar BioWare aangeeft dat de gameplay niet klaar is voor release, zal EA niet schromen de game uit te stellen. Het maakt volgens Jorgensen niet uit of dat een week is, of een paar maanden.

Laten we hopen dat Mass Effect: Andromeda gewoon in maart 2017 verschijnt!

  1.   
    MaTriXX's avatar

    Kleine aantekening van de laatste regel waar staat *Laten we hopen dat Mass Effect: Andromeda gewoon in maart 2017 verschijnt!* zou moeten zijn.

    Laten we hopen dat Mass Effect: Andromeda af is en de gameplay goed is en de bugs vrijwel eruit zijn zodat de game gewoon in maart 2017 verschijnt.

    Zo niet dan is een uitstel naar m`n mening geen probleem hoewel ik dat best zou betreuren gezien ik mezelf als groot Mass Effect fan ziet.

  2.   
    Downzilla's avatar

    “We laten de game pas verschijnen als die af is” No shit. Ook al is dit de laatste jaren nogal een dingetje bij sommige devs.

  3.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Best triest dat dit tegenwoordig nieuwswaardig is

  4.   
    MisterMDW's avatar

    Peter is niet de enige die ontzettend uit kijkt naar deze game! Hopelijk krijgen we op N7 day eindelijk wat meer te zien 馃檪

  5.   
    ozzman's avatar

    Wat…. een game die af is als deze verschijnt? Laat dan maar zitten 馃槢

  6.   
    sjaak19832015's avatar

    Ok dus dan hoeven we geen Day one patch te verwachten.

  7.   
    Neolite's avatar

    ”sjaak19832015″ schreef, "Ok dus dan hoeven we geen Day one patch te verwachten. "

    Die kun je eigenlijk altijd verwachten. Een aantal weken voor de launch krijgt een game de “gold” status en is dat de build die in de winkels komt te liggen. Wat er vervolgens in die weken vanaf die build tot aan de launch gedaan zal worden is nog meer bugtesten en kleine aanpassingen die de game nog net weer even wat beter maken. Day one patches zijn dus eigenlijk altijd een goed iets en niet te voorkomen.