Cosplay van Pharah uit Overwatch is spot-on | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Cosplay, welke gamer kan het niet waarderen? Natuurlijk, als het oogt alsof het uit crêpepapier en voddige kranten is gemaakt, niemand. Maar indien goed uitgevoerd, is het een genot voor iedereen. Zeker in het geval van onderstaande Pharah cosplay uit Overwatch, van de kundige dame ‘Germia‘.

Zelf ook een dergelijke cosplay in elkaar knutselen. Germia gebruikte de cosplay-handleiding van Blizzard zelf, maar voegde daar wat MacGyver-esque vaardigheden aan toe. Daarover kun je meer lezen op Germia’s blog!

Gifje niet goed zichtbaar? Klik hier voor een alternatieve versie of bekijk onderstaande YouTube-adaptatie:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Waar belandt Mario wanneer hij sterft?

Eet smakelijk!

  1.   
    Neolite's avatar

    Waar ik altijd benieuwd naar ben is hoeveel dit gekost heeft. Het ziet er ongelofelijk vet uit maar de tijd en kosten zijn altijd wel enorm hoog lijkt mij.

  2.   
    Mattiees's avatar

    ja het is echt een soort uit de hand gelopen hobby maar wel ontzettend mooi gemaakt.

    justice rains from above!
    en ze heeft zelfs de goede skin gekozen, het kan niet beter.

  3.   
    Leukste's avatar

    Wow. 8)