Titel van onaangekondigde Tomb Raider-game gelekt tijdens metroritje

Als je voor een bedrijf werkt dat aan een geheim project begint, is het allicht handig om gevoelige informatie niet te openen wanneer je met het openbaar vervoer reist. Een Redditor reed toevallig in de metro in Montreal, toen zijn oog viel op een open laptop. Op die open laptop zag hij de mogelijke naam van een nieuwe Tomb Raider-game: Shadow of The Tomb Raider.

Hoewel er niets bevestigd is door Square Enix, past de titel wel bij de rest van de games. De Redditor liet weten dat de pagina waar zijn medereiziger op zat, vooral sprak over de visuele aspecten van de game. De scherpe mensen onder ons zullen zich wellicht afvragen waarom iemand van Crystal Dynamics in Montreal is. Deze studio is namelijk gebaseerd in San Francisco. Het gerucht gaat dat Eidos Montreal, de studio achter Deus Ex: Mankind Divided, gaat helpen met het ontwikkelen van de nieuwe Tomb Raider. Hieronder kun je de bewuste open laptop bekijken.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  zou mooi zijn 😀

 2.   
  MisterMDW's avatar

  Op dit moment ben ik bezig aan Rise of the tomb raider op de PS4. Tot dusver is het een zeer vette game net als het eerste deel. Een derde deel is dan ook meer dan welkom binnen afzienbare tijd. Hoop alleen wel dat de Playstation spelers niet weer een jaar moeten wachten…

 3.   
  Riddle-me-this's avatar

  Ik kijk er nu al naar uit!

 4.   
  mmx's avatar

  Kunnen we al pre-orderen 😉

 5.   
  sjaak19832015's avatar

  Gelukkig gaat de kwaliteit bij Square Enix de laatste jaren weer de goeie kant op waardoor we weer een beetje hoop krijgen.

 6.   
  M_TheEvilBanaan's avatar

  Zou wel vet zijn alleen is er nog niks bevestigd……. helaas

 7.   
  Neolite's avatar

  Voor hetzelfde geld is dit een werktitel en gezien dit lek zal het in ieder geval niet deze titel worden.

 8.   
  PaNNa's avatar

  Neolite schreef, "Voor hetzelfde geld is dit een werktitel en gezien dit lek zal het in ieder geval niet deze titel worden."

  Juist, is in het verleden al dikwijls gebeurd.

 9.   
  MaTriXX's avatar

  Laat de volgende TR maar komen, instant buy wordt het weer zoals tot op heden bij mij voor elke TR gelde.