Uncharted 4 singleplayer DLC mogelijk getoond tijdens PlayStation Experience

Uncharted 4: A Thief’s End mag dan wel het laatste deel zijn van Naughty Dog, naast multiplayer DLC komt er nog steeds singleplayer content aan. Nu gaan de geruchten dat de ontwikkelaar een stukje singleplayer DLC zal tonen op de aankomende PlayStation Experience, die in december is.

De website Letsplayvideogames.com heeft de geruchten nader onderzocht bij een andere bron, die het ook bevestigde. Het is dus goed mogelijk dat we in december een glimp op zullen vangen van een nieuw stukje verhaal binnen Uncharted 4.

Deze DLC zou een standalone verhaaltje worden dat draait om Drake en zijn broer. Wij wachten de onthulling van Naught Dog in ieder geval gespannen af.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  dit zou wel erg gaaf zijn, Uncharted spul is altijd goed en altijd welkom.

  Ik hoop dan ook dat er nog wel een nieuw deel of een heel nieuw concept gaat komen. Als het maar via dezelfde makers van naughty dog afkomt. Die weten hoe ze een goede avonturen game moeten maken.

  Helaas zijn er niet veel van dit soort games. IMO heb je alleen uncharted en tomb raider die op dat niveau samen by far aan de top staan betrefd avonturen games.

 2.   
  mmx's avatar

  single player DLC dat is fantastisch .Uncharted verveeld nooit .

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Weer een reden voor mij om Uncharted af te stoffen, een nieuw verhaal weer supertof 😀