PlayStation Plus-games van november zijn o.a. Everybody’s Gone to the Rapture en Dirt 3

De dagen worden kouder, er verschijnen talloze blockbuster games en de Zwarte Pieten-discussie draait op volle toeren; kortom, november staat voor de deur. Dat betekent voor PlayStation Plus-abonnees dat zij zich weer op kunnen maken voor een nieuwe lichting spellen in de Instant Game Collection en Sony heeft die zojuist bekendgemaakt.

PlayStation 4-bezitters kunnen aan de slag met het vorig jaar verschenen Everybody’s Gone to the Rapture en de top down-shooter The Deadly Tower of Monsters. PlayStation 3-eigenaren kunnen zich, net iets te laat, onderdompelen in Halloween-sferen met Costume Quest 2. De andere PlayStation 3-titel van november is het racespel Dirt 3.

Tot slot mogen ook PlayStation Vita-eigenaren zich weer opmaken voor een tweetal nieuwe spellen, namelijk Letter Quest Remasterd en Pumped BMX+. Van beide spellen kan je echter ook meeprofiteren als je geen PlayStation Vita hebt. Met dank aan het Cross-Buy-principe is Letter Quest Remasterd ook beschikbaar voor de PlayStation 4 en is Pumped BMX+ op zowel de PlayStation 4 als PlayStation 3 te spelen.

De PlayStation Plus-games van november zijn vanaf volgende week dinsdag, 1 november, te downloaden. Tot die tijd kun je nog de PlayStation Plus-games van oktober aan je bibliotheek toevoegen.

 1.   
  Turk–Life's avatar

  Everybody’s Gone to the Rapture wil ik wel graag proberen.

 2.   
  Kardinalus's avatar

  Benieuwd naar de PS4 games maar wel jammer dat Costume Quest 2 alleen op de PS3 is. Erg vermaakt met deel 1 🙂

 3.   
  mattioza's avatar

  Ziet er op het eerste zicht niet echt schitterend uit. Maar het is ook wel deels logisch dat ze nu geen grote games gaan geven, in de grootste periode van AAA-releases. Je zou maar eens een game minder kopen omdat je een leuke game krijgt waar je 20u mee verder kan via PS+. We hebben deze/volgende maand toch sowieso PS+ nodig om ons geliefde Battlefield/Call of Duty/Titanfall te kunnen spelen.

 4.   
  FireBallz's avatar

  Dirt 3 lijkt me nog wel leuk. Misschien schaf ik die maar eens gratis aan.