Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

De Switch gaat Nintendo redden! | Hot Koffie Show

Ricardo maakt vandaag zijn debuut in de Hot Koffie Show en dat kan maar één ding betekenen! We gaan het hebben over de Nintendo Switch! Is dit de redding van Nintendo? Peter discussieert met Ricardo!

Wij vinden het supervet als jullie ook stellingen achterlaten. Doe dat gerust in de reacties hieronder.

  1.   
    Crazysamuel's avatar

    Nintendo hoeft inderdaad niet gered te worden maar nintendo is wel de enige die risico durft te nemen op het console markt kijk naar Wii en Wii U.

    De switch zal nog moeten blijken of het gouden tijden gaat brengen.
    De mensen die ook een Wii, WiiU, gamecube, N64, NES en SNES hebben gekocht, kopen de switch zo ie zo wel maar nintendo redden niet echt, het wordt alleen lastig om steeds nieuwe games uit te brengen. want je kan niet elk jaar een zelda game uit brengen plus mario of yoshi games.

    verder zal the switch wel de slechte cijfers van de WiiU overstijgen Mits er games gemaakt worden.
    en je de switch niet eerst drie jaar stof moet happen omdat maria en zelda games al zijn uitgekomen.

  2.   
    mheiden21's avatar

    Nintendo neemt altijd wel een risico als het gaat om consoles, maar een echte klapper hebben ze nog niet gemaakt op de consolemarkt en zie dat ook zo snel niet meer gebeuren.
    Nintendo heeft nu toch wel een soort stigma van de party console zijn, ben benieuwd of de Switch een grotere markt gaat aanspreken.

  3.   
    kiesmaarwa's avatar

    Ik denk dat Nintendo wel gered moe(s)t worden en de (sterk verminderde) winstcijfertjes zijn het met me eens. Nintendo richt zich op een klein deel op de markt dat zo onderhand elke Nintendo console gekocht heeft die tot nu toe zijn uitgebracht.
    Volgens mij delen te veel mensen de mening over Nintendo “Pokemon, Mario, Zelda & Metroid zijn de goede IPs, maar speciaal daarvoor ga ik niet een Nintendo kopen”. Mensen willen die coole games kopen, maar willen daarnaast het merendeel van de mainstream games kunnen spelen.
    Als die Switch zich kan meten aan de graphics van die andere consoles, alle mainstream games op dezelfde kwaliteit uitbrengt en hun exclusives goed doorontwikkelt, dan kan Nintendo weer op flink wat meer opbrengsten rekenen.

  4.   
    Noice!'s avatar

    Lol! Zonder geluid lijkt dit net een outtake van The Secret Life of Pets.

  5.   
    Petor's avatar

    Stuur please foto van jezelf dan, met je laffe bakkus!

  6.   
    mheiden21's avatar

    Door Koen kwam ik nog op de stelling: De game pers heeft schuld in het creëren van hype.

  7.   
    Dark_Deamon_NL's avatar

    nieuwe stelling : waarom krijgen pc gamers altijd kut ports

  8.   
    mattioza's avatar

    Financieel moet Nintendo zeker niet gered worden. Maar het zou wel leuk zijn moest deze console weer een beetje op niveau presteren. Dan bedoel ik in het genre meer goede games, bij de Wii U was dit vrij triestig (op een paar uitzonderingen na), want Nintendo moet hebben van de exclusives want de andere grotere titels kan je er niet op draaien.

    Stelling Neolite: Voor bepaalde games zou er een pc en console review moeten zijn omdat de beleving/elementen anders zijn. Mijn mening: goed punt, maar niet realiseerbaar voor Gamersnet om de andere games/reviews niet in gevaar te brengen.

  9.   
    Leukste's avatar

    Nieuwe stelling:
    De naam “Season Pass” is niet meer van deze tijd.
    Ze kunnen het gewoon beter als een “(complete) dlc bundel” aanbieden.

    Het is gewoon een verzameling van downloadbare content die je niet voor een seizoen koopt. En meestal worden er nog extra toevoegingen aan de game buiten deze seizoenspass gehouden.