Gamersnet.nl

GTA Online strooit met geld en korting tijdens Halloween

Het is bijna Halloween, en voor GTA Online is dat een dubbele reden tot feest: niet alleen omdat het Halloween is, maar ook omdat GTA Online alweer drie jaar bestaat. Daarom krijgt iedere speler die vóór 31 oktober inlogt 250.000 in-game dollars cadeau. En om je te helpen bij het uitgeven van dat geld, zijn er ook verschillende motoren, auto’s, wapens en tatoeages met korting verkrijgbaar. Ook worden er twee nieuwe motoren toegevoegd, waaronder één met een Halloween-thema.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt GTA Online ook nog eens voorzien van een nieuwe spelmodus: Lost vs. Damned. Daarin nemen twee facties, de Angels en de Devils, het tegen elkaar op. De Angels krijgen overdag een bonus voor pantser, gezondheid en weapon loadouts. ’s Nachts krijgen de Devils diezelfde bonus. De grap hierbij is dat de dag/nachtcyclus iedere minuut wisselt, wat snel omslaande matches belooft.

Daarnaast belooft Rockstar dat een “klassiek GTA Online Halloween-voorwerp” opnieuw zijn opwachting zal maken. Om welk item het gaat, wordt aan het einde van de week pas bekendgemaakt. Ten slotte verdienen spelers drievoudige RP in de race Nightlife.

Spelen jullie nog GTA Online? En zo niet, is het Halloween-event wellicht een reden om de online component van GTA 5 nog eens op te starten? Laat het ons weten in de reacties!