PSN woensdag offline voor onderhoud

Na het niet-zo-geplande onderhoud van afgelopen vrijdag, gaat het PlayStation Network komende woensdag offline voor geplande werkzaamheden. In de nacht van dinsdag op woensdag kun je tussen 1:30 en 2:30 uur niet online gamen.

Tijdens het onderhoud kun je nog steeds inloggen, games spelen en de “meeste” applicaties gebruiken. Accountmanagement en de PlayStation Store zijn echter onbereikbaar. Heb je jouw PlayStation 4 nog niet ingesteld als je primaire console, doe dat dan voor het onderhoud plaatsvindt. Anders ondervind je mogelijk problemen.

  1.   
    Noice!'s avatar

    Mooi is dat! Zul je altijd zien! Woensdag tussen 1:30 en 2:30 vind ik het altijd heerlijk om lekker m’n account te managen; lekker m’n wachtwoord veranderen, de PS4 aan- en afmelden en op het scherm bekijken dat ik ergens in huis nog een Vita en PSTV heb liggen. Haal dan de online games down zou je zeggen, dan kunnen mensen zoals ik gewoon lekker ons ding doen in de nacht.

    Nou, dat pleziertje wordt me dus ook weer ontnomen, lekker bezig Sony. Waar betaal ik dan die €50 per jaar nog voor vraag ik me af? Dat uur wil ik sowieso gecompenseerd zien!

  2.   
    bramuige125's avatar

    Ik heb best wel een strak schema en die nacht wou ik men account managen. Het volgende gat in men agenda is pas over 2 maanden 😥 😥

  3.   
    ozzman's avatar

    Ikan’t nie gelove schatje schreef, "Mooi is dat! Zul je altijd zien! Woensdag tussen 1:30 en 2:30 vind ik het altijd heerlijk om lekker m’n account te managen; lekker m’n wachtwoord veranderen, de PS4 aan- en afmelden en op het scherm bekijken dat ik ergens in huis nog een Vita en PSTV heb liggen. Haal dan de online games down zou je zeggen, dan kunnen mensen zoals ik gewoon lekker ons ding doen in de nacht.
    Nou, dat pleziertje wordt me dus ook weer ontnomen, lekker bezig Sony. Waar betaal ik dan die €50 per jaar nog voor vraag ik me af? Dat uur wil ik sowieso gecompenseerd zien!"

    😀

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik vind het zo KUT dat je maar één console kan instellen als primaire. Want ik zal dadelijk idd problemen krijgen met mijn gekochte games van psn.

  5.   
    Grolschje's avatar

    Het ligt nog steeds plat

  6.   
    Neolite's avatar

    Onderhoud is niks mis mee, het moet alleen niet hinderlijk worden. Dit is wat mij betreft onschuldig voor het gross van de gamers.