Meer Pokémon en features lekken uit door datamining in Pokémon Sun & Moon demo

Het zal niet iedereen gelijk bevallen, maar door datamining in de demo van Pokémon Sun & Moon zijn talloze nieuwe Pokémon en features vroegtijdig uitgelekt. Nintendo liet veel broncode achter in de korte testervaring, waardoor hackers de voorheen onbekende informatie alvast wisten te achterhalen.


Zo lijkt een groot gedeelte van de Pokédex onthuld te zijn en hebben dataminers bevestigd dat sommige oude functies uit de franchise terug zullen keren in Sun & Moon. Denk aan het alternatief customizen van bepaalde Pokémon en een aantal Alola-vormen van al bestaande soorten.

Achterhaalde sprites en 3D-renders zijn terug te vinden op verschillende websites, al zijn er ook complete Pokédex foto-albums om alvast te bezichtigen. Gamers die hunzelf liever laten verrassen door de game, doen er goed aan deze gelekte informatie van Pokémon Sun & Moon even links te laten liggen.

  1.   
    Papachico's avatar

    Ik zie iig al 5 nieuwe alola-vormen van Eevee.

  2.   
    Kardinalus's avatar

    Jammer. Liever echte nieuwe eeveelutions.

  3.   
    PaNNa's avatar

    Papachico schreef, "Ik zie iig al 5 nieuwe alola-vormen van Eevee."

    Ligt het aan mij of zie ik er 8? Of het wordt tijd dat ik ga afkicken 😆

  4.   
    Tom's avatar

    Volgens mij zijn die beelden van Eevee juist halve sprites van de Z-Moves, niet per se Alola-vormen.

  5.   
    RikZonderC's avatar

    De Pokémon die ik al heb gezien zagen er baas uit, maar ik moet toch wel eerlijk toegeven dat die volledige lijst me heel erg tegenvalt..

  6.   
    Throbert's avatar

    Ik wil graag wegblijven van deze spoilers, maar ik hoor wel dat er maar iets van 80 nieuwe Pokemon inzitten wat belachelijk weinig is

  7.   
    Kardinalus's avatar

    Waren maar 60 nieuwe in xy dus weer 20 meer.