Red Dead Redemption 2 trailer: Wat willen we zien?


Vanmiddag om 17:00 uur is het zover! Dan verschijnt de allereerste trailer van Red Dead Redemption 2. Wij bij GamersNET hebben extreem veel zin in deze game. Dat de game simpelweg RDR 2 heet doet ons vermoeden dat we wederom in de huid gaan kruipen van een Marston. Ofwel John Marston, de protagonist uit het eerste deel, ofwel zijn zoon Jack, als we later in de tijd gaan. Hoe het ook zij, de herinneringen aan Red Dead Redemption zijn bijna perfect. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen wensen hebben voor het vervolg. Deze dingen willen wij heel graag zien in Red Dead Redemption 2.

Prequel of Sequel?
De geruchten gaan al rond dat Red Dead Redemption een prequel op het eerste deel wordt. Dat zou niet gek zijn, want als je het origineel begint, weet je direct dat er een zware last op de schouders van John Marston rust. Hij moet zijn oude bendeleden namelijk uitschakelen om een vrij man te worden. Dit gegeven is tof, alleen over zijn eerdere avonturen met zijn bendeleden wordt nooit getoond, er wordt alleen over gesproken. Als we onderstaande afbeelding van RDR 2 bekijken, dan zie je ook een groep mensen staan. Een soort Benetton-reclame uit vroeger tijden, met een indiaan, iemand met een bolhoed, verschillende wapens, een gekke bende en de man op de voorgrond kan gemakkelijk John Marston zijn.


Toch eindigt de eerste RDR met een belangrijke rol voor John’s zoon, Jack. Het tweede deel kan ook heel goed Jack in de hoofdrol plaaten. Aan het einde van Red Dead Redemption is hij 19 jaar en doet hij iets wat een mooie introductie kan zijn voor een tweede deel. Wel moet gezegd worden dat Red Dead Redemption in de tijd van het Wilde Westen afspeelt.

Heists!
We hebben enorm lang op de online heists moeten wachten in GTA 5, maar in de singleplayer waren de heists al aanwezig. Juist deze offline heists willen we ook zien in RDR 2! Want een bankoverval in de huidige tijd is tof, maar het is allemaal begonnen in het Wilde Westen! Banken waren nieuw en bewaarde het geld van hun klanten in grote kluizen. De plaatselijke Sheriff was vaak naast de bank gevestigd en de meest epische en iconische bankovervallen waren natuurlijk in die tijd. We willen dat beleven, zeker met een hele gang! Iemand dekt de straat, drie mensen naar binnen, iemand staat klaar met de paarden. Nu we dit zo bedenken, krijgen we ook best zin in een online variant. Maar dan wel wat sneller introduceren Rockstar!

Het boerenleven
Wat is er eigenlijk mooier dan het boerenleven? OkΓ©, we kunnen wel een aantal dingen bedenken, maar hoe vet zou het zijn om je eigen boerderij te hebben in RDR 2! Je kunt ervoor kiezen om zelf je koeien te hoeden, schapen te scheren en varkens te fokken, maar je kunt ook personeel aannemen, zodat je zelf verder kunt met je avontuur. De grootste beren die je geschoten hebt leg je als vloerkleedje voor het zelf ontworpen haardvuur en die kop van dat edelhert staart je glazig aan. Die bijzondere whiskey staat voor je klaar. Farming Simulator meets The Sims! Wij willen ons huis aanpassen!

Red Dead Online
Het eerste werkbare idee voor GTA Online was te vinden in Red Dead Redemption. Wij kunnen ons nog goed herinneren hoe het was om samen met vrienden rond te rijden op paard en wagen en verschillende hide outs te bevrijden van bandieten. Het was nog zeer beperkt, maar sinds GTA Online weten we wat er allemaal mogelijk is! Dit willen we ook beleven in het Wilde Westen! We denken niet klein, want een simpele hide out is niet genoeg. We willen een dorp kunnen stichten! Een lange straat, met een eigen bank voor de verdiende centjes, een saloon met een pianist, een eigen treinstation met locomotief en een Sheriff voor de algemene (maar vooral onze) veiligheid! Een dorp is duur en dus dien je geld te verdienen op verschillende missies, samen met je GNHQ Gang natuurlijk! Gelukkig is de domeinnaam voor Red Dead Online al geregistreerd, dus de kans bestaat dat het komt. Natuurlijk het liefst met bovenstaande ideeΓ«n.

Meer indianen en meer legers
De eerste Red Dead Redemption bevatte een bijna perfect Wilde Westen, met een zeer gevarieerde map, dieren om te jagen, Mexico en Amerika, dorpen en gokken. Wat er echter ontbrak waren de echte indianen. Dat kwam vanwege de tijdsperiode waarin het zich afspeelde (laat in de tijd van het Wilde Westen) en mocht Red Dead Redemption 2 een prequel worden, dan willen we veel meer indianen! Enge kampen vol met tipi’s en grote mannen met namen als Blauwe Adelaar, Groene Beer of Rode Slang! We willen vrede kunnen sluiten met deze natives voor toffe wapens en rare drankjes. Daarnaast willen we ook het Amerikaanse leger zien, die zich verschansen in enorme kampen omringt door muren gemaakt van palen. Welke allianties sluit je? Het zijn dit soort keuzen die games altijd leuker maken!


Hoewel het nog even duurt voordat we aan de slag kunnen met Red Dead Redemption 2, krijgen we vanmiddag om 17:00 uur wellicht al wat van bovenstaande te zien. Er zijn zoveel vragen en het lange wachten is nu al tergend! Om het iets minder tergend te maken (of juist erger), zitten wij vanmiddag met een zak chips voor de pc. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jullie wensen voor de nieuwe RDR! Laat het gerust weten in de reacties en kom om 17:00 uur terug naar GamersNET voor een heerlijke discussie in de comments.

 1.   
  Basman01's avatar

  Wat jullie beschrijven klink vet dus dat sws.

  Maar hoe vet zou het zijn als je een gang hebt en je bent van plan een fort aan te vallen of een dorp onveillig te maken. Dat je dan wat npc”s verzamelt en een posse met ze vormt. 8)

  Natuurlijk hoop ik ook echt op weer een sterke vehaallijn, die het liefst natuurlijk langer en grootser is dan die van rdr1 πŸ˜‰

  De challenges mogen van mij ook weer terug komen. Wie wil nou niet uitgedaagt worden? πŸ™‚

  Zou wel graag willen zien dat je de outfit kan customizen ipv presets die je moet unlocken

  En jullie hadden het al over het boeren leven, maar hoe vet zou het zijn als je paarden moet fokken voor je gang. Dat je twee sterke rassen mix en dat er een nog sneller paard kan gaan bestaan oid.

  Dat was mn lijstje voor nu.Ik wacht met smart op de trailer van vanmiddag en als ik rockstar een beetje ken zit dat wel snor.

 2.   
  Downzilla's avatar

  Dingen die ik wil zien:
  Een pc aankondiging,
  een pc aankondiging en
  een pc aankondiging.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Kan niet wachten op nieuwe trailer, dit gaat zo leuk worden πŸ˜€

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  DIT, ik hoop zeer dat we zo’n soort type trailer kunnen zien. Hier word alles mooi uitgelegd wat het is en wat we kunnen verwachten.

 5.   
  MaTriXX's avatar

  Ik neem aan dat jullie toch wel om 4 uur beginnen met de aankondiging van de NX waar hopelijk Beyond Good and Evil 2 in aangekondigd wordt.

  Wat betreft RDR ik hoop dat we meer te zien krijgen van John tijdens zijn bende jaren.

 6.   
  Weeman86's avatar

  Denken jullie dat het een gameplay trailer wordt dan? Ik denk eerlijk gezegd dat het een soort van cinematic teaser wordt waaruit je qua gameplay en features niet heel veel wijzer van wordt.

  Maar goed, ik hoop dat ik er naast zit! πŸ˜€

 7.   
  mitchel1988's avatar

  Kan niet wachten! πŸ™‚

 8.   
  sjaak19832015's avatar

  Downzilla schreef, "Dingen die ik wil zien:
  Een pc aankondiging,
  een pc aankondiging en
  een pc aankondiging."

  Ja en dat keer 2 πŸ˜€ πŸ˜€ .

 9.   
  Neolite's avatar

  Indien er geen pc versie tegelijk met de console versie komt ben ik wel even klaar met Rockstar.

 10.   
  Downzilla's avatar

  Neolite schreef, "Indien er geen pc versie tegelijk met de console versie komt ben ik wel even klaar met Rockstar."

  Wees er dan maar klaar voor, sinds ze erachter zijn gekomen dat mensen hun game 2 keer kopen als ze hem 2 keer uitbrengen gaan ze hun strategie niet veranderen.

 11.   
  Papachico's avatar

  ”Weeman86″ schreef, "Denken jullie dat het een gameplay trailer wordt dan? Ik denk eerlijk gezegd dat het een soort van cinematic teaser wordt waaruit je qua gameplay en features niet heel veel wijzer van wordt.
  Maar goed, ik hoop dat ik er naast zit! πŸ˜€ "

  Dat denk ik ook. Waarschijnlijk wordt het een trailer van een minuutje waar je eigenlijk nog geen reet wijzer van wordt. Maar goed, nog een paar uurtjes πŸ˜€

 12.   
  PSPfreaky's avatar

  Downzilla schreef, "Dingen die ik wil zien:
  Een pc aankondiging,
  een pc aankondiging en
  een pc aankondiging."

  Dit!

 13.   
  Kip_Skeri's avatar

  Wat ik wil zien is tieten, heel veel tieten πŸ˜›

 14.   
  Sa.'s avatar

  Ik hoop op dit moment eigenlijk op een vette trailer die ik 86.000 keer kan kijken en er nog steeds kippenvel van krijg, een beetje zoals dit πŸ™‚

 15.   
  PaNNa's avatar

  Kip_Skeri schreef, "Wat ik wil zien is tieten, heel veel tieten πŸ˜› "

  No one cares, hier leef je maar uit

 16.   
  mattioza's avatar

  prequel in combinatie met open world, zou goed klinken. πŸ™‚