Gamersnet.nl

Ik zou meer geld betalen om een game eerder te kunnen spelen | Poll

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke maand geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van vorige keer, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

September is traditiegetrouw het territorium van de sportgames en daarom wilden wij wel weten welke sportgames jullie in huis halen. Met zo’n 31 procent van de stemmen blijkt FIFA 17 het populairste, terwijl PES 2017 het met slechts zes procent van de stemmen moet doen. Daarnaast geeft drie procent van de bezoekers aan dat zij een andere sportgame in huis halen. Met vijftig procent van de stemmen is het aantal bezoekers dat helemaal geen sportgame aanschaft echter het grootste. Hieronder een greep uit jullie reacties:Pim Huberts:

Geen een ik vind het namelijk geld verspilling omdat ik het toch maar een potje per maand speel en dan denk ik al weer geef mij maar een goed verhaal of gewoon iets met actie maar mijn beste vriend daar in tegen die is helemaal gel van FIFA en die vind dus dat er zoveel veranderd aan FIFA elk jaar en in mijn opzicht blijft het nog steeds hetzelfde spelletje met de zelfde spelers en dezelfde club
Jethy:
FIFA, het blijft 1 van de leukste spellen om thuis op de bank met vrienden te spelen, zelfs nu mijn cluppie er niet meer in zit (NAC)
Fanta$y :
Beide gepre-ordered, en PES inmiddels alweer een aantal uren gespeeld.
Ik heb ook erg veel zin in Fifa.. Die Story mode wordt echt geweldig.

Football Manager 2017 staat hier overigens ook al in de pre-order.

Nieuwe stelling
Het lijkt een relatief recente ontwikkeling te zijn in de gameindustrie; meer geld betalen om een game eerder te kunnen spelen. Zo kun je met de Early Enlister Edition van Battlefield 1 drie dagen eerder aan de slag met de shooter van DICE, terwijl onlangs ook Gears of War 4 en Forza Horizon 3 bij aanschaf van de Ultimate Edition eerder gespeeld konden worden. Een goede ontwikkeling of vind je het zonde van je geld? Laat het weten in onze nieuwe poll, want die luidt als volgt:

Ik zou meer geld betalen om een game eerder te kunnen spelen.

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.